Záchrana mostu na Polance v Třebíči

V Třebíči hrozí, že zmizí památka, která patří ke koloritu města, potažmo parku Polanka. Ten most vnímáme všichni jako samozřejmost. Jedná se však o jedno z velmi významných památek města Třebíče. Naštěstí je v plánech. To budiž za plus. Jenže k tomu místu u koupaliště na Polance se hodí i architektonicky. Je škoda tuto symbiózu narušit. Není nutně staré věci nahradit novými. Staré věci mají své kouzlo a svojí historickou vypovídající schopnost. Touto peticí vyzývají občané níže uvedení Třebíč k tomu, aby byl most zachován pro příští generace s tím, že bude zrenonován.

Michal Popelka    Kontaktujte autora petice

Svým podpisem uděluji Michal Popelka svůj souhlas s předáním informací, které uvádím v tomto formuláři, těm, kdo mají v této záležitosti moc.