Za odstoupení Jaroslava Červinky z kandidátky STAN a veřejnou omluvu Romům v ČR za rasistické výroky

Žádáme aby starosta Poděbrad kandidát do komunálních voleb a člen hnutí STAN Jaroslav Červinka byl stažen z kandidátní listiny v letošních komunálních volbách . Žádáme aby se tato úřední osoba veřejně omluvila romské komunitě kdy svými rasistickými výroky tuto část národa hrubě urazila . Výroky které byli slyšet na veřejném zasedání jsou společensky nepřijatelné a mohou vést k normalizovaní a nenávisti k Romům v ČR. Nepřejeme si aby takový člověk vykonával jakékoliv veřejné funkce.

Honza Houška    Kontaktujte autora petice

Svým podpisem uděluji Honza Houška svůj souhlas s předáním informací, které uvádím v tomto formuláři, těm, kdo mají v této záležitosti moc.