Výzva Milovice bezpečné 2012

My níže podepsaní vyzýváme stavební úřad i městskou policii k razantnějšímu postupu při provádění kontrol nezabezpečených staveb. Žádáme stavební úřad, aby aktivněji vyzýval písemně vlastníky staveb k zabezpečení a pravidelné kontrole tohoto zabezpečení. V případě, že své povinnosti vlastník nesplní ani na základě písemné výzvy, žádáme stavební úřad aby přistoupil k sankcím vůči vlastníkům budov. Tyto nebezpečné stavby musí být řešeny v přestupkových řízeních a řízeních o deliktu dle stavebního zákona.

Chceme bezpečné Milovice. Tyto objekty přitahují nepřizpůsobivé občany, bezdomovce a narkomany. V těchto budovách se vyrábějí drogy, jsou to tzv. varny drog.

Touto výzvou za Milovice bezpečné 2012, žádáme městskou policii a stavební úřad aby si uvědomily své povinnosti, a tím razantně vykonávaly svou práci dle zákona, pokud je vlastníci objektů neplní.

Už dost bylo vymlouvání. Chceme se cítit bezpečně.

VIDEO – omlouváme se za zhoršenou kvalitu zvuku. Příště to napravíme.

Jiří Doležal    Kontaktujte autora petice

Podepsáním povoluji Jiří Doležal, aby předal/a můj podpis tomu, kdo v této věci pravomoci.