Vraťte státní znak na hokejové dresy!

Letos si připomínáme sto let od vzniku Československé republiky. Náš národ byl vždy pyšný na úspěchy našich vědců, umělců, hudebníků a v neposlední řadě, též sportovců. I když nás tito reprezentovali v různých dobách, různých režimech, vždy hrdě nosili na svých dresech státní znak ať už měl jakoukoliv podobu. Jelikož znamenal sounáležitost se státem, který má více než tisícletou historii. Snaha pár lidí změnit vzhled národního dresu naší reprezentace odstraněním státního znaku považujeme za pošlapání tradice českého a potažmo i československého sportu. Logo umístněné na dresech reprezentace, nevyjadřuje státnost, kterou náš tým reprezentuje při mezinárodních zápasech.  Proto žádáme o návrat k původní podobě dresu se státním znakem. My se za něj, na rozdíl od jiných při státní hymně po vítězství našich hokejistů, nestydíme!

Josef Šlesinger    Kontaktujte autora petice

Svým podpisem uděluji Josef Šlesinger svůj souhlas s předáním informací, které uvádím v tomto formuláři, těm, kdo mají v této záležitosti moc.