Udělení ředitelského volna Vánoc

Žádám o udělení ředitelského volna před Vánoci. Uvedu důvody:

24.prosince bude ve čtvrtek, což znamená,že od pondělí do úterý musíme chodit na praktické vyučování a dostavit se v určitý čas na tyto hodiny, zároveň ale musíme plnit zadané úkoly ze samostatných prací (což jsou vlastně také hodiny a jejich nesplnění se počítá jako absence.) a být přítomni na online hodinách každý den.

Né každý má tu možnost,takže z větší části spousta studentů bude stejně dokládat omluvenky o nepřítomostni na praktické výuce (zároveň ale i na online výuce, protože potřebujeme nějaký čas na přesun) např: z důvodu špatných vlakových, či autobusových spojů a když to tedy řeknu "lidsky" chtěli bychom si užít Vánoce spolu s rodinou,když je doba jaká je, a aspoň v jeden čas nemyslet na strasti běžného života studenta, což tedy je podle chovaní a jednání ředitele a vlády "student by tedy všechen volný čas měl věnovat z největší části škole".

Proto vás velmi žádám o nezrušení dalšího ředitelského volna. My naprosto respektujeme současnou situaci, ale myslíme si,že bychom k sobě mohli být všichni více lidští a pochopit také situaci žáků studujících na této či jiné škole, protože "fungovat" od osmi do šesti (např)2 dny před Vanoci je opravdu podpásovka a mentální pohoda mezi studenty dosti klesá. Opravdu se jedná pouze o dva dny které od školy chceme, tak si myslíme že by se to nemuselo tolik hrotit. děkujeme.

studenti keramka    Kontaktujte autora petice

Svým podpisem uděluji studenti keramka svůj souhlas s předáním informací, které uvádím v tomto formuláři, těm, kdo mají v této záležitosti moc.

Vaši e-mailovou adresu nebudeme veřejně zobrazovat online.