Svoboda pro Navalného - Freedom for Navalny

SVOBODA PRO NAVALNÉHO

Petice adresovaná paní Ursule von der Leyen: Nátlak na Rusko, aby osvobodilo AlexejeNavalného.

My, níže podepsaní občané České republiky a Evropské unie, chceme vyjádřit své pobouření nad pokusem o vraždu a následným zatčením Alexejeho Navalného po návratu do vlasti. Prosíme Vás o to, abyste se zasadila o svobodu a spravedlivé zacházení s panem Navalným. Rusko nemůže vraždit a věznit novináře a mírumilovné politické oponenty a současně požadovat, aby s ním Evropská unie jednala jako s civilizovanou zemí.

Podpisy

Hanka Pospíšilová

Helena Šuranská

Ida Káňová

Martina Janoušová

Hana Řiháková

FREEDOM FOR NAVALNY

Petition to Ursula von der Leyen: Pressure on Russia to Free Alexei Navalny

We, the undersigned citizens of the Czech Republic and the European Union, want to express our outrage at the attempted murder and then arrest of Alexey Navalny. We encourage you to do anything you can to push for the freedom and fair treatment of Mr. Navalny. Russia cannot murder and jail journalists and peaceful political opponents and continue to be treated as a civilized European country by the European Union.

Signatures

Hanka Pospíšilová

Helena Šuranská

Ida Káňová

Martina Janoušová

Hana Řiháková

Hanka Pospíšilová, Helena Šuranská    Kontaktujte autora petice

Podepsáním povoluji Hanka Pospíšilová, Helena Šuranská, aby předal/a můj podpis tomu, kdo v této věci pravomoci.