Pojmenování komínu elektrárny Ledvice na počest zesnulého předsedy Senátu Jaroslava Kubery na Komín Jardy Kubery

My, občané České republiky, žádáme pojmenování komínu elektrátny Ledvice na počest zesnulého předsedy senátu Jaroslava Kubery na komín s názvem "Komín Jardy Kubery" a komín označil památeční plaketou. Tuto změnu bychom rádi provedli vzhledem k mimořádným zásluhám a oblíbenosti senátora a dlouholetého primátora města Teplice Jaroslava Kubery.

Komu bude petice předána: Poslanecká sněmovna Parlamentu České republiky

Podpis pod petici je nutné potvrdit v následně doručeném mailu.

ANO, vytrollíme europarlament - EU TROLL - Ištván Jeseter koordinátor kanceláře předsedy hnutí    Kontaktujte autora petice

Podepsáním povoluji ANO, vytrollíme europarlament - EU TROLL - Ištván Jeseter koordinátor kanceláře předsedy hnutí, aby předal/a můj podpis tomu, kdo v této věci pravomoci.