Přijměme Ukrajinu do NATO a EU a braňme ji

Přijměme Ukrajinou okamžtě do NATO a EU, což jsme měli udělat už dávno (neměli bychom tuto situaci). V posledních dnech se přece Ukrajina ukázala jako více než schopný spojenec, který na místo kýžených 2 procent HDP na obranu (na které ČR zdaleka nedosahuje) obětuje na obranu (i našich) svobod to nejcennější, co má, totiž životy svých občanů. Samozřejmě okamžitě s tím aktivujme čl. 5 a pomožme Ukrajině všemi prostředky (bezpochyby máme na mysli účast vojsk NATO) ! Nelekejme se výhrůžek vraha z Kremlu, jsme daleko silnější a pravda je na naší straně ! Co by na náš postoj řekl TGM a Havel ?

Martin Jebavý    Kontaktujte autora petice

Svým podpisem uděluji Martin Jebavý svůj souhlas s předáním informací, které uvádím v tomto formuláři, těm, kdo mají v této záležitosti moc.