Petice za přemístění nebezpečného přechodu pro chodce v Sušici v místě od obchodu Schwarzkopf k hotelu Svatobor nebo umístění semaforu u něj

Vytvořila jsem petici pro přemístění stávajícího přechodu pro chodce v Sušici v místě od obchodu Schwarzkopf k hotelu Svatobor nebo přidání k němu semafor. Je velmi nebezpečný jak pro řidiče, tak hlavně chodce, kteří přecházejí od obchodu Schwarzkopf k hotelu Svatobor! Nedostačující rozhled pro chodce, který přes důkladné rozhlédnutí se, vstupuje do vozovky a nemůže vidět blížící se auto. Již zde došlo k úrazu dítěte a několika skoro úrazům. Moc všechny prosím, obvzlášť sušické a lidi z blízkého okolí, kteří měli nebo mají negativní zkušenost s tímto přechodem, podepište 🙏🙏🙏 Jde o životy lidí, dětí, seniorů, prostě nás všech!!! 🙏 Také prosím o sdílení petice, čím víc nás bude, tím spíš s tím zastupitelstvo města Sušice něco udělá 🙏🙏🙏

Jitka Kobzová    Kontaktujte autora petice

Svým podpisem uděluji Jitka Kobzová svůj souhlas s předáním informací, které uvádím v tomto formuláři, těm, kdo mají v této záležitosti moc.