Petice za odvolání sympatizantky s válečnými zločinci Eugénie Číhalové z funkce Členky rady Vlády České republiky pro Ruskou národnostní menšinu.

My, níže podepsaní občané, žádáme zbavení funkce Členky rady Vlády České republiky pro národnostní menšiny Eugénii Číhalovou pro její dlouhodobé projevování sympatií k válečným zločincům ROA ( Vlasovcům ) a veřejné vychvalování XV. kozáckého jízdního sboru SS s jeho veliteli generálleutnantem SS Helmuthem von Pannwitz a generálem Ivanem Nikitičem Kononovem, kteří se na sklonku II. světové války v jednotkách Wermachtu a SS dopouštěli brutálního vraždění Židů, partyzánů, dětí, žen a mužů na Slovensku v Polsku, Jugoslávii, Itálii a Československu. Své sympatie a vychvalování výše uvedených zločinců zveřejňuje na internetu a při poskytování rozhovorů v tisku a rozhlasu.

Staženo z veřejně dostupných zdrojů :

Helmuth_von_Pannwitz.jpgČíhalová_SS21.jpg
 cihakova-nacista.png

Miroslav Kotaška    Kontaktujte autora petice

Podepsáním povoluji Miroslav Kotaška, aby předal/a můj podpis tomu, kdo v této věci pravomoci.