Petice za české překlady na Crunchyrollu / Petition for Czech translations on Crunchyroll

ENGLISH HERE - DO NOT SIGN THE PETITION UNLESS YOU'RE WILLING TO WATCH ANIME IN CZECH. Someone posted the link to this petition on reddit saying it's to "save anime". In fact, it's to measure interest in legal streaming in Czech anime community. Any vote that will have a foreign name or email WILL BE DELETED.

Video vysvětlující situaci a o co petice usiluje zde.

O co jde?

Poslední dobou kvůli stále přísnějším regulacím týkajících se autorských práv klesá počet způsobů, jak v Česku a na Slovensku sledovat anime v češtině a slovenštině. Z toho důvodu jsem zkontaktoval zaměstnance mezinárodního legálního anime streamovacího serveru Crunchyroll o možnost přidání českých překladů na jejich server, na což mi byla dána odpověď, že v případě dostatečně velkého zájmu se o to pokusí.

Proto vznikla tato petice. Pokud sesbíráme alespoň 10 tisíc podpisů, odešlu ji zaměstnancům Crunchyrollu, což by je snad mohlo přesvědčit o možnosti existence trhu v této oblasti.

Dodatečný průzkum týkající se popularity sérií z crunchyrollu najdete zde.

Žádám vás, abyste tuto petici podepisovali jen a pouze v případě, že sami stojíte o možnost sledovat anime jako Naruto, Gintama nebo mnoho dalších z katalogu Crunchyroll legální cestou, která podporuje jejich tvůrce. Jde o průzkum trhu, ne o soutěž v získání co nejvíce podpisů. Podpisy tu neznamenají nic, pokud poté diváci nepřijdou na Crunchyroll.

Tadeáš Jojko    Kontaktujte autora petice