Petice proti uznávání pouze očkování a prodělané nemoci.

Občané ČR,

dle zákona č. 2/1993 Sb. LZPS článku č.1. kde stojí, že základní lidská práva a svobody jsou NEZADATELNÁ, NEZCIZITELNÁ, NEPROMLČITELNÁ A NEZRUŠITELNÁ.

Proto Vás všechny vyzývám podepište se pod tuhle petici a řešme společně tento problém, vláda se zachovala proti demokratickým principům a omezila nás na lidských právech a svobodách. Někteří z nás jsou vážně nemocní, jsou příliš mladí a nebo mají vlastní důvody proč se očkovat nenechali. Vakcína je věc, kterou si do těla nechaváme pouštět my sami na vlastní riziko, stát za nás odpovědnost nést nebude v případě komplikací, proto má být vakcinace dobrovolná a z vlastní vůle a přesvědčení, což se bohužel vylučuje s právem na svobodný pohyb a rovnost práv občanů. Využijte prosím petiční právo a nenechte si vzít, to co máme ze zákona dané - lidská práva.

Svým podpisem uděluji Anonym svůj souhlas s předáním informací, které uvádím v tomto formuláři, těm, kdo mají v této záležitosti moc.