Petice proti odvolání ředitele ZŠ a MŠ Kamenický Šenov Mgr. Martina Karhana.

My, níže podepsaní, zásadně nesouhlasíme s rozhodnutím Rady města Kamenický Šenov o odvolání ředitele ZŠ a MŠ Kamenický Šenov Mgr. Martina Karhana.   Důvodem našeho nesouhlasu je fakt, že pan ředitel vedl šenovskou školu od roku 2012 tím nejlepším možným způsobem po stránce odborné, ekonomické i lidské.   Zásadně nesouhlasíme s odvoláním před začátkem školního roku v době pandemie COVIDu- 19 bez jasného sdělení důvodů, které vedly k odvolání.   Členové zastupitelstva ani kantorský sbor o jeho plánovaném odvolání předem vůbec nevěděli a tuto informaci se dozvěděli pouze prostřednictvím dopisu dne 23. 08. 2021.   Žádáme proto radu města o přehodnocení svého rozhodnutí a o zrušení odvolání pana ředitele Mgr. Martina Karhana.   Děkujeme.

Jana Bröcklová    Kontaktujte autora petice

Svým podpisem uděluji Jana Bröcklová svůj souhlas s předáním informací, které uvádím v tomto formuláři, těm, kdo mají v této záležitosti moc.