Petice proti nové výstavbě v okolí Kondominia Geologická z.s. a SVJ Silurská

Vážení,

My, níže podepsaní spoluvlastníci pozemků parc.č. 963/1 a 963/8 v k.ú. Hlubočepy a dále spoluvlastníci pozemků parc.č. 964/60 a 964/16 v k.ú. Hlubočepy a další obyvatelé Starého Barrandova bydlící v blízkosti, jsme zásadně proti nové výstavbě na pozemcích parc.č. 963/32, 963/33 a 964/22 v k.ú. Hlubočepy.

Které zakoupila developerská firma Rezidence Silurská s r.o. se sídlem Korunní 810/104, Vinohrady, 101 00 Praha 10, IČO 09075470, sousedícimi s našimi pozemky.

1)    Je zde obava o statiku již stávajících budov (Garáže a obytné budovy), spojená               s výkopovými a stavebními pracemi, s tím souvisejícími.

2)    Nedostatečná dopravní infrastruktura v ulici Silurská p.č. 964/188.

3)    Nedostatek parkovacích míst ve stávající lokalitě. Ulice Silurská je využívaná pro              dopravu i pěší z důvodu, že v celé délce ulice není chodník pro pěší.

4)    Stávající vodovodní řád již v současné době nemá dostačující kapacitu.

5)    Jedná se jednu z posledních volně přístupných zelení se zpevněnou cestou - pro matky s kočárky a vozíčkáře ze širokého okolí starého Barrandova.

Žádáme tímto Odbor Stavebního úřadu pro Prahu 5 o zamítnutí budoucí žádosti o stavební povolení na pozemcích parc.č. 963/32, 963/33 a 964/22 v k.ú. Hlubočepy.

Děkujeme, spoluvlastníci a obyvatelé starého Barrandova…

Lucie Chrdlová    Kontaktujte autora petice

Svým podpisem uděluji Lucie Chrdlová svůj souhlas s předáním informací, které uvádím v tomto formuláři, těm, kdo mají v této záležitosti moc.