Petice pro zdravotní pojišťovny o uzavření smlouvy o poskytování a úhradu hrazených zdravotních služeb pro ordinaci praktického lékaře pro dospělé

Vážená paní, vážený pane, rádi bychom Vás požádali o podporu adresovanou zdravotním pojišťovnám     Jsme společnost zaměřená na zdravotní péči všeobecného praktického lékaře pro dospělé. Vzhledem k tomu, že jsme už po druhé ve výběrovém řízení o uzavření smlouvy o poskytování a úhradu hrazených zdravotních služeb pro ordinaci praktického lékaře pro dospělé nedostali doporučení bez vysvětlení důvodu. Proto Vás prosíme o podporu petice. Podpisem této petice žádáme zdravotní pojišťovny, aby umožnili uzavření smlouvy o poskytování a úhradu hrazených zdravotních služeb pro ordinaci praktického lékaře pro dospělé společnosti ORDINACE Máj s.r.o v Českých Budějovicích   Rozhodující roli v tvorbě sítě zdravotnických zařízení by měli mít pacienti. Pacient by si měl svobodně vybírat, u koho se chce a bude léčit a ne vůle či zlovůle úředníků ať Krajského úřadu, lékařské komory, zástupců pojišťoven či sdružení praktických lékařů, ale zájem pacientů a hlavně poplatníků by měl rozhodovat komu svěří své zdraví.   Za petiční výbor děkuje ORDINACE Máj s.r.o

ORDINACE Máj s.r.o    Kontaktujte autora petice

Svým podpisem uděluji ORDINACE Máj s.r.o svůj souhlas s předáním informací, které uvádím v tomto formuláři, těm, kdo mají v této záležitosti moc.

Vaši e-mailovou adresu nebudeme veřejně zobrazovat online.