Nesouhlas s odvoláním ředitele Kulturního, vzdělávacího a informačního zařízení Jirkov, Mgr. Bedřicha Fryče, radou města Jirkova

obsah1304_1_big3.jpgMy, níže podepsaní, chceme dát veřejně najevo nesouhlas s odvoláním ředitele Kulturního, vzdělávacího a informačního zařízení Jirkov, Mgr. Bedřicha Fryče, radou města Jirkova.

Důvod prezentovaný vedením města považujeme za nedostatečný k odvolání výjimečně schopného ředitele, který svěřenou organizaci vedl deset let bez jediné výtky. Bedřich Fryč je duchovním otcem mnoha akcí a projektů, které utvářejí společenský život ve městě a má tak nepopiratelnou zásluhu na pozvednutí kulturního života v Jirkově. Jeho odvolání je pobuřujícím politickým krokem, který tímto odsuzujeme.

Ing. Václav Mareška ml.    Kontaktujte autora petice

Podepsáním povoluji Ing. Václav Mareška ml., aby předal/a můj podpis tomu, kdo v této věci pravomoci.