Nesouhlas Čechů v zahraničí s poškozováním dobrého jména České republiky presidentem Milošem Zemanem a premiérem Andrejem Babišem

Jako občan České republiky, který v současné době dlouhodobě žije v zahraničí a přispívá k šíření dobrého jména České republiky ve světě, vyjadřuji tímto podpisem zásadní nesouhlas se způsobem reprezentace České republiky prezidentem Milošem Zemanem a premiérem Andrejem Babišem.

Tato reprezentace poškozuje důvěryhodnost České republiky a českých občanů v zahraničí. Zásadně nesouhlasím se zlehčováním kauzy "Vrbětice" a to prezidentem a premiérem ČR (vyhoštění ruských diplomatů se souhlasem prezidenta, avšak následné popření jednoznačnosti důkazů) a zneužíváním evropských fondů premiérem ČR.

Výsledek této petice bude prezentován v ČR.

Češi v zahraničí    Kontaktujte autora petice

Svým podpisem uděluji Češi v zahraničí svůj souhlas s předáním informací, které uvádím v tomto formuláři, těm, kdo mají v této záležitosti moc.