Nechceme krvavý benzín, krvavou naftu. Povinnost uvádět zemi původu ropy použité pro výrobu daného benzínu nebo nafty.

Chtěli bychom, aby byla povinnost uvádět na čerpacích stojanech pohoných hmot informace o zemi původu ropy použité pro výrobu daného benzínu nebo nafty. Chtěli bychom vědět z které země je ropa, která se použila na výrobu benzínu nebo nafty. Chtěli bychom mít možnost si koupit nebo nekoupit benzín nebo naftu podle této informace. Věříme, že tímto dáme společnosti možnost podpořit etické prodejce pohonných hmot i třeba za dražší peníze a podpoříme stát k rychlejšímu ukončení nákupu ropy z Ruska.

Pavel Dudr jr.    Kontaktujte autora petice

Svým podpisem uděluji Pavel Dudr jr. svůj souhlas s předáním informací, které uvádím v tomto formuláři, těm, kdo mají v této záležitosti moc.