Jsme proto aby se na trať 035 Tanvald -Železný Brod a Zpět vrátili České dráhy a jejich Nízkopodlažné(Os)vlaky moderní jednotky Regionova a Regiospider

Vuz_Bc-sedaci_uprava1.jpg20191216_223023.jpgNoví dopravce Arriva není schopná nabídnout dohodnuté standardy z krajem a přizpůsobit kvalitu cestování odpovídajicímu 21.Století, Arriva používá na své spoje staré jednotky řady 845 ,které jsou už několik desítek let staré ,jednotky jsou poruchové a to vede k nedostatku těchto vozidel ,tím vzniká Zpozdění, zrušení spoju a odřeknutí spoju a to kolikrát bez náhrady.

Když už jde dotuheho Arriva nasadí soupravu složenou z vozu a lokomotivy z 50let!!!

Já jsem tím dobytčákem dneska jel!! Nezapomenutelný zážitek! Nenapadlo by mě ani ve snu, že něčeho takového budu v roce 2019 svědkem na vlastní kůži!!! Jak omluva za netopení??!! Celé vedení by mělo okamžitě odstoupit!! Jak společnost, která má za sebou rádoby silného vlastníka - Deutsche Bahn - která mimochodem patří k předraženému hnusu v Evropě - může a dovolí si nasadit vagóny min. 50 let staré, v podstatě dobytčáky bez topení???!!!! Nikoho nezajímají vaše technické problémy a výmluvy. Když na to nemáte, tak jezděte s drezinou v Bangladéši! Deutsche Bahn provozuje v Česku dobytčáky pro východoevropský odpad..

Dále je obsažená zpráva, mířená Na Korid LK a dopravu Libereckého kraje a v neposlední řadě přímo na Ministerstvo Dopravy ,vniž budete dále seznámeny se zkutečnostmi jak teď probíha přeprava cestujících pod vedením Arrivy :

Vážení!!! Tohle nemyslíte vážně už od začátk když probíhalo výběrové řízení na dopravce a vyhrála to Arriva bylo jasné že něco není úplně vpořadku....vy si jako kraj ty dopravce neprověřujete jak jsou schopný vykonávat svou činnost?,,,však Arriva má nedostatek vozů a když vozy má tak v dezolátním stavu jako jednotky 845 -Vysokopodlažní šroty vyježděné vraky do kterých zateká voda a personál musi rozmisťovat po voze kyblíky 😂😂😂toje trochu přes čáru tohle je zvýšení komfortu a obnova vozového parku ??velký hovno...
Za další jsme v 21.století a ve vlaků není zaveden Informační systém a hlavně rozhlas stanic?
V zakázce bylo jasně dané že požaduje kraj Nízkopodlažné jednotky a vy teď napíšete že budou Nízkopodlažné jednotky jezdit až po 2.rocích zkušebního provozu???toje vtip.?..To jako cestující z kočárkami a voziky (ZTP)mají chodit po dobu 2 roku chodit pěšky jen kvůli tomu aby z vašeho rozhodnutí někdo na tom si pořádně tzv. namastil kapsy?na trati 035 jste měli nechat ČD a jezdit 814 Regionovy a 840 Regiospidery ty byli vozidla moderní a Nízkopodlažné a jo že tam nebyla wi-fi a zásuvka??vážně to je tak důležité?tak jste měli z dopravcem ČD  sjednat aby do těchto jednotek toto nařídil dát... A že personál Arrivy průvodčí se omlouvá zněním že ""toje jen kvůli tomu že začínáme včera jsme byli malá firma a dnes už jezdíme na hodně místech....jak tohle může říct...však oni už mají dlouhou působnost a čas na přípravu měli také hodně...jako vedení Libereckého kraje jste zklamali svoje obyvatele ,které využívají právě vlakové spojení,,,teď už asi se jen spokojit ze zpožděním odřeknutím spoju a nepohodlnýma jednotkami že?přemýšlím že zavedu veřejnou petici na to aby se vrátili České dráhy..protože vy jako ty nejvyšší v kancelářích asi nehledíte na to jak my cestující trpíme kvůli vaší rádoby myšlence  že Arriva je nějaký přínos...jako i na R linky R21 .

Galbavý Martin    Kontaktujte autora petice

Podepsáním povoluji Galbavý Martin, aby předal/a můj podpis tomu, kdo v této věci pravomoci.