Jesenická výzva za zajištění bezpečnosti v obcích Středočeského kraje

My, občané Středočeského kraje, žádáme vedení Středočeského kraje a Ministerstvo vnitra České republiky, aby neprodleně konaly ve věci potlačení výrazného nárůstu trestné činnosti v obcích v zázemí hlavního města Prahy. Dále požadujeme, aby byl urychleně řešen deficit počtu policistů ve Středočeském kraji. Stávající podstav policistů současnou situaci významně ztěžuje. Zároveň žádáme o systémové řešení počtu policistů a policejních služeben v širším okolí Prahy, kde došlo k významnému nárůstu počtu obyvatel bez adekvátní změny struktury policejního sboru.

Pavel Smutný, starosta Jesenice, Petra Pecková, starostka Mnichovice, Věslav Michalik, starosta Dolní Břežany    Kontaktujte autora petice

Svým podpisem uděluji Pavel Smutný, starosta Jesenice, Petra Pecková, starostka Mnichovice, Věslav Michalik, starosta Dolní Břežany svůj souhlas s předáním informací, které uvádím v tomto formuláři, těm, kdo mají v této záležitosti moc.