Respektujte výsledky voleb!!!

Quoted post

ZUZKA

#465 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Respektuji

2013-02-05 11:41

#463: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Respektuji

A představ si,že jsme žádná elita nebyli to mi nevkládejte do úst, byli jsme a jsme tuctový lidé ke všemu jsme si pomohli svou pílí. Jinak to nemá cenu rozpytvávat. Kdo nevěří ať tam běží. Do Ruska mohl každý a v Spoči i na krymu bylo nádherně v tu dobu. A nikdy jsme se o nic neprosili,jací jste zde chudinky jste obrazem této společnosti ve všem vydíte prospěch i na těch našich státnících vidíte jak nás vydírají vždyť oni se nadělají i po nocích tak jim to bohatství přejte. Může být jako oni.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#466 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Respektuji

2013-02-05 11:51:52

#465: ZUZKA - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Respektuji

Já chtěl Kützbühlu! Né někam mezi tu bolševickou svoloč.


Nepřihlášený uživatel

#467 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Respektuji

2013-02-05 12:06:09

#465: ZUZKA - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Respektuji

Ano, o státnících a politicích máte pravdu, ale musíte měřit stejným dílem, hajzlové jsou jak levicoví, tak pravicoví. Kdepak je dneska pan Ráth, který si nechává nadále vyplácet poslanecký plat a náhrady? A kde je pan Wolf? Před spravedlivým trestem utekl do Dominikánské republiky. Co pan Palas, který si nakradl na luxusní penzion? I pan Sobotka, předseda ČSSD zneužil vyplácených náhrad k postavení svému domu, jak sám přiznal. To je jen malá ukázka pár socdemáckých výtečníků. Také pan Paroubek zázračně našetřil na vilu u moře. Ale já nehodnotím jen levicové hajzlíky, máme tu pana Vondru, Topolánka a dalších výtečníků z pravice /a není jich málo/. Hodnotím lidi podle toho, jestli jsou slušní nebo hajzlové a je jedno, jestli zleva nebo zprava.


Nepřihlášený uživatel

#468 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Respektuji

2013-02-05 12:14:57

#465: ZUZKA - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Respektuji

Děkuji za pojmenování, jací jsme zde chudinky a a že jsme obrazem této společnosti. Na rozdíl od Vás ale nesekáme chyby v každém druhém slově, vraťte se do základní školy. Nedivím se, že sedíte u pokladny, na víc ani nemáte. Jediné co Vám jde, jsou vulgární výrazy, kterých jste ve svých příspěvcích použila nespočet.