Zachraňte kulturu 2013

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#8 Re: Podporovatelé knížete Karla

2013-02-05 10:37

#7: B. Zabinski - Podporovatelé knížete Karla

Naprosto souhlasím s Vaším komentářem ...... "kulturní fronta", která horovala pro knížu, následně nazývala občany rudými a hnědými prasaty, nemá jakýkoli nárok cokoli žádat. Protože ti, které nazývá prasaty se již prostě nehodlají skládat na "umělecký život" těch knížecích slouhů!

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#16 Re: Re: Podporovatelé knížete Karla

2013-02-05 11:43:06

#8: - Re: Podporovatelé knížete Karla i já souhlasím s názorem , že taAto petice je zpozdilá. PETENTI. měli dosti času protestovat proti krokům pravicové vlády ve které seděl léta spící  kníže SCHVARZENBERG, který veškeré asociální zákony vlády schvaloval, vč. opatření v oblasti kultury a školství.. KNÍŽETE JSTE ADOROVALI, TAK VÁM NYNÍ NEZBÝVÁ NIC JINÉHO, NEŽ SKUTEČNĚ SESMOLIT SUPLIKU, A SNAD VÁM NĚJAKÉ FIN. PROSTŘEDKY PŘIHODÍ ZE SVÉHO.

 

Klára

#36 Re: Re: Podporovatelé knížete Karla

2013-02-05 15:49:54

#8: - Re: Podporovatelé knížete Karla 

 A já souhlasím s Vaším komentářem. Když tak čtu ten seznam podpisů, vypadá to, že je to seznam voličů KS. Těch, kteří se vyjadřovali k ostatním voličům, že jsou socky. Není větší socka ten, kdo žádá milodary?  Že je hanba nefackuje.

Franta

#222 Re: Re: Podporovatelé knížete Karla

2013-02-07 07:14:46

#8: - Re: Podporovatelé knížete Karla

Taky se přidávám. Když nejvyšší režisér použil ty prasata, tak bych se chtěl zeptat, jakou barvu maji v Praze?

Možná modrou, růžovou nebo fialovou, ty teď letí. Před lety jim nevadila ani rudá. Taky jimi vyprodukovaný hnůj je jaksi ušlechtilejsi, vonavejsi.

Ted vidí dno korýtka, tak jemně kvikaji. Nebojte, v Praze je koncentrace pasaku, nenechají vas pojit, navzájem se potřebujete!

Pozn. Na tabletu se blbe píše český.