Petice proti přejmenování letiště Ruzyně na letiště V. Havla.

Quoted post

Petr

#5669 Re: Jan Kraus obvinil Zemana, že chodí s vlastní dcerou. Jan Kraus má na sebe kontakt zde: www.jankr

2013-01-31 11:48

#5666: ŠPÍNA KRAUS - Jan Kraus obvinil Zemana, že chodí s vlastní dcerou. Jan Kraus má na sebe kontakt zde: www.jankraus.

Kraus je známý dobytek, který nemá žádné zábrany. Z každého chce jen dělat hlupáka. Není nic jednoduššího než na něj nekoukat a nechodit na jeho natáčení. Čím více lidí to udělá, tím menší sledovanost a třeba i pak konec jeho urážlivého pořadu.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#5674 Re: Re: Jan Kraus obvinil Zemana, že chodí s vlastní dcerou. Jan Kraus má na sebe kontakt zde: www.j

2013-02-08 17:43:31

#5669: Petr - Re: Jan Kraus obvinil Zemana, že chodí s vlastní dcerou. Jan Kraus má na sebe kontakt zde: www.jankr

Bylo období, kdy jsme se na pana Krause v TV dívali. Ne vše se nám v jeho vystoupení líbilo a když jsme ho viděli v divadle v Liberci s jeho "úžasným" nepřipraveným programem a přímo naostro, bída a utrpení. Kdyby s ním tenkrát nevystupovala paní Holubová, bylo by to fiasko pro něho. Ještě s nimi byla nějaká prý "čarodějnice" nebo něco takového - opět, byla jen do počtu, ale je jasné proč. Po tom vystoupení slavný pan Kraus ztratil další posluchače.

Mimochodem kdysi vysílali ve stejný čas Krause a na druhém kanále pana Šípa. Proč potom musel pan Kraus svoji exibici blbostí začít vysílat později? Zhruba po tom, co končil program s panem Šípem????? Je jasné že ano...

A že je to hulvát??? Hlavně si to na takové naše celebrity lidi pamatujme...