Respektujte výsledky voleb!!!

Quoted post

Jarda

#84

2013-01-29 15:54

Pravdoláska se odkopala. Dokazují každodenně, že jim není nic vzdálenějšího než demokracie. Mají pocit, že jejich hovna smrdí míň a že tedy mají jakési méně smradlavé právo povyšovat svůj hlas nad vůli většiny.
Herci a hérečky (zejména Čvančarová): Když vám vadí volba občanů tohoto státu, tak si naložte svého knížete do nějakého dopravního prostředku, odvezte si ho do nějaké zaslíbené země a prohlašte ho tam svým vládcem. Můžete si tam potom hrát představení sami pro sebe než zjistíte, že se toho nenajíte a že jaksi nejen uměním živ je člověk. Alespoň pochopíte úsloví "Hladový jako herec". Vyzývám své spoluobčany k bojkotu českých divadel, českého filmu (i vysílaného českými televizními kanály), dramatické televizní tvorby a českých koncertů ve kterých berou účast petenti té jejich elitářské antidemokratické petice.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#96 Re:

2013-01-29 17:24:41

#84: Jarda -

Ty vole Jardo, víš co já už mám nakoupenejch lupenů na letošní sezónu?

humanista s rucenim omezenym

#608 Re:

2013-03-08 16:54:55

#84: Jarda -

dobre napsano. ti tak zvani pravdolaskari jsou prave ti, kterym je pravda a laska nejvice vzdalena. lzou jako mitrofanov v modrem pravu, pelesi se navzajem bez rozdilu pohlavi mezi sebou jako mysi ve stohu zatuchle slamy. uz uz se videli na petiletem mejdanu na prazskem hrade, jako tomu bylo v době, kdy tam delal kulisaka  alkoholik havel. obzerstvi, alkoholismus a pohlavni promiskuita okorenena permanentni konzumaci drog, to je to, co je vesmes charakterizuje-vip z praseciho chlivku...a mejdan se nekona...jsou vzteky bez sebe...