Respektujte výsledky voleb!!!

Quoted post

Ta, co nepodepsala žádnou petici.

#77 NIC JSTE NEPOCHOPILI

2013-01-29 15:36

Vážení přátelé, vůbec nic jste nepochopili. Nepochopili jste, že petice - „Miloši Zemane, nejste a nikdy nebudete můj prezident" není zpochybňováním výsledků demokratických voleb. Přestaňte se chytat populistických řečí a překrucovat její význam.
Lidé, kteří podepsali tuto petici chtějí jen a pouze vyjádřit svůj osobní postoj a nesouhlas s výsledky voleb. Ti lidé jsou smutní, co se stalo. Zkrátka a dobře mají jiný názor, než vy, to je celé. Mohou ji podepsat všichni lidé, ať jsou to umělci, politici, obyčejní lidé. A podle mého názoru, žádná elita národa neexistuje.

VZPAMATUJTE SE!
Ta, co nepodepsala žádnou petici.

Odpovědi

K té co se nepodepisuje

#82 Re: NIC JSTE NEPOCHOPILI

2013-01-29 15:51:48

#77: Ta, co nepodepsala žádnou petici. - NIC JSTE NEPOCHOPILI

Nechápu kdo se že má vzpamatovat. To snad ti herci a umělci, kteří vykřikují, MZ není jejich prezidentem. Vy, která se nikde nepodepisujete - klidně se podepište. Jaký nesouhlas s výsledky voleb, byly snad volby zmanipulovány. Proč se domníváte, že jsme tento zlý úmysl nepochopili?

Roko

#94 Re: NIC JSTE NEPOCHOPILI

2013-01-29 17:09:49

#77: Ta, co nepodepsala žádnou petici. - NIC JSTE NEPOCHOPILI

Tak mi laskavě vysvětlete, k čemu Vaše petice vlastně je? Vyjma toho, že přinese napětí a nenávist mezi lidmi, žádný účel nevidím! Zemana nevolilo přes 2 milionů občanů, tak proč tahle petice? O co našim uměleckým prostitutům jde?