PETICE ZA ÚPLNÉ ZRUŠENÍ RALLYE - nechceme hazard se životy!

Quoted post

Timy

2012-11-17 01:50

Co se jednomu zdá nudné je pro jiného zdrojem zábavy. Mně v rally chybí strkanice po startu, předjížděcí manévry, souboje nárazník na nárazník (např. v DTM). Vadí mi, že při rally se auto kolem mne jen mihne - na okruhu jej můžu sledovat déle.

Váš názor respektuji, můj názor se nemění. Přeji Vám dobrou noc a do budoucna hlavně šťastné návraty ze všech soutěží, které navštívíte.

Odpovědi

Vybrat přezdívku

#319 Re:

2012-11-17 12:48:39

#309: Timy -

Jediný rozumný člověk se kterým se dá celkem diskutovat. Je vidět, že chápete, že úplně každá věc má svoje proti. Při současném stylu posunování diváků od tratí rychlostních zkoušek se rally žene do záhuby sama. Z padesáti metrů je opravdu lepší sledovat okruhy, kde se předjíždí a jsou tam tlačenice a kontakty. Rally totiž vždycky byla a měla by i zůstat o přístupnosti diváků k trati a k jezdcům, jinak na rally lidi přestanou chodit a tím to přestane být zajímavé i pro sponzory. Jezdec to ze svého při současných cenách neutáhne.

Ještě vysvětlím pro nechápavce, že všechno má svoje proti.

Řekněme dřevo. Výrobky ze dřeva jsou hezké, dřevo slouží jako palivo, atd. Jenomže je pro to potřeba kácet lesy. Dřevo jako palivo se dá nahradit uhlím, plynem atd. Jenomže zásoby plynu jsou odhadem do roku 2100, zásoby uhlí na tom nebudou o moc lépe. Smrk alespoň za dvacet-třicet let celkem naroste. V jiném průmyslu se dá dřevo nahradit třeba plastem, ocelí atd. Jenomže plast se zase odhodí do přírody a je nerozložitelný, pálení plastů je pro přírodu velmi škodlivé, ocel je zase strašně těžká ve srovnání s plastem, železná ruda se těží velmi špatně atd, atd.

Tímto jsem chtěl říct, že všechno má svoje proti a musí se pro to něco obětovat.

uživateli romanend: JSTE TEN NEJVĚTŠÍ BLB, KTERÉHO PŘÍSPĚVEK JSEM KDY ČETL.

Placená propagace

Tuto petici propagujeme 3000 lidem.

Zjistit více...