PETICE ZA ÚPLNÉ ZRUŠENÍ RALLYE - nechceme hazard se životy!

Quoted post

ŠÁRKA - SŇUHLA

#122

2012-11-13 21:04

ANO OPRAVDU SE TU TED UKAZUJE DEMENCE NASEHO NARODA ZE JAKMILE SE NECO STANE TAK VSICHNI NAJEDNOU UMI VSE VYRESIT A SPASIT CELY SVET. NAJEDNOU JE CELA CR TAK VZDELANA ZE O RALLYE VI KAZDY NAPROSTO VSE A JSME TAK SUPER CHYTRI ZE VYME I TO CO MEL KTERY JEZDEC DNES K OBEDU... LIDI VZPAMATUJTE SE A NAUCTE SE POUZIVAT SVUJ MOZEK. NA RALLYE CHODIM UZ 8 LET A NELITUJI TOHO. NEZNAM NIC LEPSIHO NEZ JE RALLYE. A DOVOLUJI SI RICI ZE Z 80% SI ZA VESKERE NEHODY MUZOU TI LIDI SAMI. KDYZ LEZOU TAM KAM NEMAJ LITAJ BEHEM ZAVODU PO TRATI JAK PO LOUCE TAHAJ TAM MALY DECKA, ZVIRATA A PODOBNE. ALE HAZET VINU NA JEZDCE MI PRIJDE NAPROSTO APSURUDNI!!! JDE OPET JEN VIDET JAK JE VETSINA NASEHO NARODA JAK BANDA TELAT BEZ MOZKU. ZKRATKA KDO O RALLYE VI HOVNO A NEUMI SE CHOVAT TAK AT TAM PROSTE NELEZE!

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#128 Re:

2012-11-13 21:12:52

#122: ŠÁRKA - SŇUHLA -

Zběžný pohled na statistiku podpisů snad jasně ukazuje, že se nepodepisují lidé, kteří o rallye nic nevědí, ale právě lidé z obcí které mají s rallye své - negativní - zkušenosti a o problematice "soužití" s tímto "sportem" ví víc, mnohem víc, než běžný čumil.

Jakub Daněk

#130 Re:

2012-11-13 21:17:29

#122: ŠÁRKA - SŇUHLA - naprostá pravda Šárko... lidi jsou ovce co strasne rychle potrebuji najit vinika... ale jsou tak zaslepeni, ze bohuzel hledaji na spatnem miste a nikdo nechce rict na plnou hubu, ze ty holky tam proste nemeli co delat... je to velice smutna vec, ale nemuzem za to vinit nevinneho clovek (posadku)...




Placená propagace

Tuto petici nabídneme 3000 lidí.

Zjistit více...