Vyhodte Bílka

Quoted post

ALfinho

#29 Ahojda lidi

2012-10-17 11:46

#1: mildakos -  

 Omlouvám se mildakosovi, že jsem to dal jako odpověĎ na jeho zprávu trochu s PC tápu. Včera jsem na letné byl a pozval i své přátele, kteří to mají do Prahy poměrně daleko, když k tomu připočítáte třeba cenu lístků, chtěl bych aspoň vidět reprezentanty jezdit po zadku. Se vším respektem k týmu Bulharska ten tým by dostal od kde jakého mančaftu 5 gólů. nechápu, co naši chtějí hrát a musím říct, že se nezlobím ani tak na hráče, ale hrát proti takovému mančaftu na jednoho útočníka a nechat Daridu, tak dlouho na střídačce nechápu (nejsem fanoušek Plzně). Dále nepochopím taktiku, ona totiž žádná není a potom Bulhaři nebyli vůbec silným týmem přesto měli 2 100% šance a už jsme mohli mít po kvalifikaci pro boha vyhoďte toho trenéra a zachraňte, co se dá. Kluci se snažili a nebude tam špatná parta, ale nemají za kým jít, co má pan Bílek za respekt?? A Ty hráči mají v klubech kvalitní trenéry dozajista poznají, co je taktika a co je blábol, který po nich chce rádoby trenér, jak může třeba po včerejšku bránit Pekharta ten nejrychleji běžel, když šel střídat.

Odpovědi

Wolfowitz

#233 Re: Ahojda lidi

2012-10-17 17:36:31

#29: ALfinho - Ahojda lidi

Vidět je jezdit po zadku? Proboha proč? Já bych je chtěl vidět přihrávat si a střílet na branku soupeře, snažit se,  taky nějakou technickou kombinaci bych uvítal... Ale každý asi máme rád něco jiného...


Nepřihlášený uživatel

#322 Re: Ahojda lidi

2012-10-17 22:05:25

#29: ALfinho - Ahojda lidi

To je přesné vystižení problému (dle mého názoru) : Ty kluci by nebyli špatní ,ale to tolikrát opakované srdíčko musí cítit hlavně od vedení -potažmo od trenéra. Ten musí být tím správným hecířem, taktikem,"lepidlem", tátou a hlavně autoritou !  Pan Bílek sedí či stojí na střídačce jako Švejk a jen v porovnání s bulharským trenérem to bylo do očí bijící .

A nominační šachy hráčů - resp.jejich agentů spolu s vedením FuckČRU - ani  nehodlám komentovat.

A nebylo by od věci, kdyby se všichni srdcaři z nároďáku zřekli svých palmáre ve prospěch mládežnického fotbalu, který mimo středisek mládeže zkomírá a při současné podpoře půjde časem do hajzlu .