petice za odchod strany "LIDEM" z parlamentu

Quoted post

Galloper

#14 Tato petice se nezakládá na pravdě

2012-07-21 20:50

Mandát je vázaný na poslance a ne stranu. Celou dobu je vázán slibem - Slibuji věrnost České republice. Slibuji, že budu zachovávat její Ústavu a zákony. Slibuji na svou čest, že svůj mandát budu vykonávat v zájmu všeho lidu a podle svého nejlepšího vědomí a svědomí. Tato petice vychází z nesprávných podkladů a nezakládá se tak na pravdě.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#20 Re: Tato petice se nezakládá na pravdě Každá strana před volbami představila svůj program, podle kte

2012-07-22 12:05:24

#14: Galloper - Tato petice se nezakládá na pravdě

Každá strana před volbami představila svůj program, podle kterého se voliči rozhodovali. Určitě by nevolili přeběhlíky, o nich řeč v žádném programu stran nebyla řeč.

 


Nepřihlášený uživatel

#21 Re: Tato petice se nezakládá na pravdě

2012-07-22 12:08:00

#14: Galloper - Tato petice se nezakládá na pravdě

Každá strana před volbami představila svůj program, podle kterého se voliči rozhodovali. Určitě by nevolili přeběhlíky, o nich zmínka v žádném programu stran nebyla. Volila jsem program, ne zrádce!!!

 

 

petr

#44 Re: Tato petice se nezakládá na pravdě

2013-01-18 11:31:56

#14: Galloper - Tato petice se nezakládá na pravdě

Tato petice se zakládá na pravdě. Požaduje odchod poslanců strany kterou nikdo nevolil z vlády. Mandát je vázaný na poslance, jak uvádíte, ale ten tito poslanci získali jako kandidáti zcela jiné strany. Měli by tedy plnit volební program strany za kterou kandidovali, ale to nedělají (kde jsou například jejich referenda). Založili si novou stranu, čímž se vysmáli nejen voličům (to je stádo), ale vysmáli se i principům demokracie. Vyzráli na ně. Způsobili naprostou devastaci morálky ve společnosti, odpor občanů k politice, čímž demokracii v této zemi podali smrtící injekci. Na jejich omluvu lze říci jenom to, že zdaleka nebyli první, že demokracie byla již dávno předtím mrtva.

Petice je tedy zcela legitimní a to co uvádíte je jen důvodem, proč se autor petice asi rozhodl pro petici a ne pro žalobu, se ktwerou by z důvodů, které uvádíte, neuspěl.