Řidič autobusu občan Roman Smetana. Petice proti jeho uvěznění.

Quoted post

Nestraník

#1128

2012-04-24 15:33

#1125: brablenec. - Re:

Tak to je trefné....sám jste to řekl.... za těch 22let jsme je živili.. ale stejně tak modré i oranžové a různé kombinace...

Copak si tady vážně někdo myslíte , že kradou jen ti modří, nebo jen ti oranžoví?

Jediní kdo zatím moc nekradou jsou červení, prtotože stojí dál od koryt.

 

Odpovědi

brablenec

#1133 Re:

2012-04-24 15:44:52

#1128: Nestraník -  

 Ne já se omlouvám,já hovořil jen na položenou otázku o modrých ptáčatech. Jinak,jistě kradli a kradou všecky barvy,ať červ.modří,růžovky,zelení,křesťané,no bez rozdílu./viz.C.Svoboda-jak se soudil o ten dům./ Takže,bez rozdílu.Ale stejně to začal ,otec velké privatizace a to byl,/a duší ješte je/ ODS. Začalo to OF,pak se to dělilo na ,ODA,KDU-ČSL,atd...PS. Jinak jsem také bezpartajní.A proto mi zůstal charakter a vím co je to národní hrdost,čest a lidské cítění.

Člověk

#1157 Člověk formuje prostředí a prostředí formuje člověka.

2012-04-24 19:04:50

#1128: Nestraník -

Zloději budou krást dokud jim to bude umožňováno, i relativně slušní lidé se budou měnit ve zločince dokud jim bude umožňováno krást a řádit beztrestně.

Langerová poslala na 100 dní do vězení (takřka) nevinného člověka, jen protože si myslí, že jí to projde.

Je to jako v tom psychologickém experimentu, hře na vězně a dozorce. "Absolutní" moc korumpuje absolutně. "Nepostižitelná" moc se stává mocí absolutní.

To co tu bylo nastoleno Klauzovou klikou v 90tých letech, teď bude postihovat mnohé, dokud to nebude změněno.

Nejméně bolestivým začátkem změny, k lepšímu, bude zavedení použitelných prvků přímé demokracie a to pro všechny občany bez rozdílu politické orientace, (s výjimkou fašistů a náb. fundamentalistů, přirozeně). Pokud si ale necháme naordinovat změny z vnějšku, neočekávejme lepší výsledek, než před rokem 89, spíše naopak! To co tu bylo zlé i dobré jsme tvořily mi sami, pokud jsme byli ponoukáni ke zlu (50.), či k dobru (80.), současná mocenská klika je zákeřná i hloupá...