Petice pro zlepšení sociálního systému-doplňková k tištěné petici

Quoted post

Máca

2012-03-19 01:42

prosím vás,proč řešíte chyby?Maminky na mateřské,nenají právo na život?Jsme jako prašivky?Nechápu,nikdo v petici nepsal : vzala jsem si půjčku ,státe zaplat mi ji !!! Proč dostanu pěníze,když jsem v životě nedošla do práce a ještě mi zaplatí bydlení a sto dalších věcí,protože jsem nepřizpůsobivá???? A naopak proč stát dopustí abych měla 3800,- na dítě a sebe,popřípadě na manžela ,kdyby nedej bože přišel o práci a jediný na co mám nárok je neomezeně si přivydělat?A poradte mi milí rejpalové a štouralové kde si v tom případě můžu přivydělat v dnešní době,kdy práce není?

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#27 Re:

2012-03-19 01:59:42

#26: Máca -

:))) přesně tak ..... myslí si , že maminky jsou přítěží pro státní rozpočet, že je platí ze svých daní atd. Ale , že třičtvrtě maminek odvedla do státní kasy peníze než šla na mateřskou , to už nevidí. Mě osobně vadí, že z daní co odvádím se platí ti co na práci nešáhli a ani nešáhnou .... raději ať se přidá maminkám a ubere těm co nemakají. Ať si páni politici začnou šetřit u sebe ... tam tečou peníze, ať si přestanou vyplácet nesmyslné prémie atd. tam je potřeba začít šetřit.!!!

Nepřihlášený uživatel

#31 Re:

2012-03-20 11:05:10

#26: Máca -  

Moc hezky napsané,taky nechápu,jak někdo v dnešním státě může být spokojený a hlavně,proč nepodpořit někoho,kdo to potřebuje... :)