Petice proti uhrazování a odpouštění dluhů Anny Sivákové

Quoted post

Karlos

#25 Jiras Karel

2012-03-16 10:40

#12: Wejny - já to nepodepíšu

A to je přesně ono to, že je v tomto státě takový bordel tak za to můžou takoví lidi jako jsi ty!! Samozřejmě, že je to z našich peněz a z tvých taky a to ještě nevíš, že ti z daní každý měsíc strhávají takovou částku peněz, aby z toho mohla slušně žít jedna cikánská rodina ty joudo.

Když se na to všichni vykašlou a budou se starat jen sami o sebe tak se nic nezmění, podívej se kam, až jsme to dopracovali s naší integrací cikánských ,,spoluobčanů" do naší společnosti. Když se na to totiž lidi vykašlete, tak na tom cikáni budou parazitovat stále víc.

 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#41 Re: Jiras Karel

2012-03-16 15:01:25

#25: Karlos - Jiras Karel

Chceš říct, že je dobré podporovat nějakou Ciganku s nezamesnanym manzelem,kteri si nadelaly dluhy a ted se vymlouvaji,ze na ne zapomeli ?? To si delas srandu ne  ? Tohle ja podporovat nebudu. Kdyby to bylo pro neco dobreho...Trebas kdyby jeji dcerka mela jit na vejsku..nebo na jejich novej byt...na cokoli..ale na tuhle hnusarnu bych nikdy nic nedal. A uz vubec ne podpis.

Je jedno,ze na ne vsichni kaslou..I kdyby na ne nesrali lidi a vic se starali o jejich potize, tak vseho budou vyuzivat porad stejne..Ne-li vic :) :D