Petice proti přejmenování letiště Ruzyně na letiště V. Havla.

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#4646

2012-01-24 14:06

Nesouhlasím s přejmenováním letiště ze dvou důvodů :
1. Je všeobecně známé, že disidenti dostavali ze zahraničí za minulého režimu výraznou podporu, a to především peněžní. Převod moci byl předem domluven s tehdejším vedením KSČ !!!!
Politická perzekuce za minulého režimu byla a komunisté se tím netajili, na rozdíl od dneška, kdy úplatná mocenská klika vše tutlá.(viz četné vraždy)
2.V dnešní době,kdy řadový občan ztratil veškeré "výdobytky socializmu", t.j. právo na bydlení (bezdomovci),právo na práci (cikáni a ostatní nezaměstnaní), bezplatnou zdravotní péči (včetně oklešťování podpor zdravotné postižených!!), placené školství (připravuje se) atd.atd. , pak v době krize je nehorázné chtít po daňových poplatnících, aby ze svého platili nemalé prostředky na takovou zbytečnost.
Pokud chce pan Fenič (takto jistě velký kamarád pana Havla) uctit svého přítele, atˇ věnuje veškeré potřebné prostředky ze svého nebo spolu s těmi, kteří se podepsali. Jsem zvědav, zdali by se pak někteři podpisu nevzdali.
........

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#4734 Re:

2012-01-26 01:50:58

#4646: -  

S komunisty a jejich příznivci nemá smysl polemizovat, ty je třeba důsledně potírat. Každý slušný člověk by tímto měl být povinován ve jménu 100 miliónů obětí komunistických zločinů.