PETICE ZA ODSTOUPENÍ A DEMISI VLÁDY ČESKÉ REPUBLIKY

Quoted post

Franta zvaný Vodník

#24 bez sprostých slov se to těžko píše...

2011-12-31 01:32

Nejsmutnější a k "nasrání" na tom všem je, že ti, kdož nejen obyvatele ČR, ale potažmo obyvatele celé EU - tedy bankéři a politici - přivedli a dále přivádějí o výsledky jejich poctivé práce, znehodnocují jejich úspory a berou naděje na lepší budoucnost, stále mají v rukou tu moc, kterou ovládá MOC peněz. Peníze byly vymyšleny proto, aby usnadnily lidem obchodování, sloužily lidem a jsou lidským výtvorem. V současnosti jsou čím dál víc pouze imaginárním pojmem ve virtuálním světě elektronického bankovnictví, kdy se jedničky a nuly přesouvají z kontinentu na kontinent, z banky do banky a jen pro konečného uživatele se ještě část tiskne na papírky a vyráží z kovu. A přesto se těm, kdož je potřebují, nedostávají i když jsou jich na různých virtuálních hromadách, ale i v podobě bankovek a mincí ukrytých v trezorech, spousty a spousty. Je to zapříčiněno tím, že ti mocní ve vidině větších a větších hromad jedniček a nul na svých kontech špatně odhadovali a určovali skutečnou hodnotu přeměněné lidské práce ve zboží, půjčovali ohromné sumy na ohromné úroky ve vidině zisků za předražené ceny, ale za skutečnou hodnotu práce platili míň a míň. Tím bohatli bankéři, překupníci, byrokrati... Ale o hodnotu své práce a skutečnou hodnotu zboží přicházeli ti, kdož tyto hodnoty, toto zboží vytvářeli i spotřebovávali. Přestože vytvořili hodnoty, přestože měli nárok na spravedlivou odměnu za vytvořené hodnoty, přestože měli nárok za tuto spravedlivou odměnu si pořídit spravedlivě ohodnocené zboží, ve skutečnosti se každým výrobkem, každým nákupem stávali zajatci virtuálního kolotoče moci peněz pod kontrolou bankéřů a politiků. Ti jediní jsou odpovědni za současný stav ekonomik v EU a tedy i naší, kdy přestavají peníze sloužit lidem, ale lidé se stali otroky peněz. A ONI by tedy měli nést tíhu krize nejvíc !!! Nechť ONI dají své majetky k dispozici pro omezení vlivu krize !!! Pak i ostatní lidé budou ochotni se uskrovnit, neboť ani majetky všech, kdo za krizi mohou by nestačily na její odstranění. Ale ať také nesou i další odpovědnost za současný stav a to je trestní odpovědnost za špatné hospodaření se svěřeným majetkem občanů !!! A to je také důvod, proč by měli okamžitě podat demisi, nebo být odvolání ze svých funkcí a postů !!! Nesmíme je nechat samotné napravovat to, co s prominutím "Zkurvili"!!! Protože to neudělali ani z naivity, nebo z vlastní blbosti, ale ZÁMĚRNĚ a CÍLEVĚDOMĚ a tudíž se o nápravu k prospěchu všech nikdy nebudou ve skutečnosti snažit !!!

Odpovědi

VLADKA

#64 Re: bez sprostých slov se to těžko píše...

2012-03-04 20:34:43

#24: Franta zvaný Vodník - bez sprostých slov se to těžko píše...

Souhlasím,a  uvidíme 15.3. na kolik  lidé tohle berou vážně. MUSÍME VZÍT ŽIVOT DO SVÝCH RUKOU! Nikdo to za nás neudělá, jen my sami můžeme se snažit něco změnit, aby PÁNOVÉ MOCNÁŘI pochopili, že toho máme již DOST! Nám kážou pít vodu a sami pijí víno a chrochtají u toho.

Politici se snaží odvádět pozornost na všemožně jiné věci, ale tohle je již za 22 let průhledné a směšné. Politici jsou herci, kteří moc dobře vědí proč a co s námi hrají za hru. JE ČAS VYJÍT DO ULIC A ZATLESKAT JIM A UKONČIT TO VELKÉ DIVADLO, ZA KTERÉ DRAZE PLATÍME, MY VŠICHNI. BOUŘÍ SE CELÁ EVROPA, VŠICHNI VLÁDNÍ ČINITELÉ JSOU ZODPOVĚDNI ZA SVÉ ZEMĚ A KROKY, KTERÉ UČINILI.  MY OBYČEJNÍ LIDÉ JSME ZODPOVĚDNI ZA SVOJI PRÁCI, ALE  NAŠI PÁNI POLITICI NE!

DÍKY PÁNŮM POLITIKŮM ŽIJEME V PSEUDOKAPITALISTICKÉM KOCOURKOVĚ. KDE JSOU NAŠE HRDOST, VLASTENECTVÍ A SLUŠNOST, RADOST ŽÍT V NAŠÍ KRÁSNÉ ZEMI? JE TO SMUTNÉ , ŽE?