Za změnu „ZÁKONŮ PRO KOČKU“

Quoted post

Kamila Dvořáková
Autor této petice

#10 Re:

2025-06-16 22:11

#7: -  

Nejsem jediná, kdo upozorňuje na nezákonné  a laxní jednání mnoha spolků. Skoro to vypadá,  že jim situace  vyhovuje.  A ten pláč na sítích, tklivé články o kočičích ve strašné stavu ( ve kterém bezpochyby jsou), vše co jim přináší to potlačování po zádech, jak jsou skvělí a úžasní,  že pomáhají.  Jedno oko nezůstane suché.  A ty tisíce koček trpí kvůli jejich nedůslednosti. 

Eva Hulcová  se tomu věnuje roky a je za to zatracována , haněna a dehonestována. Jsem jí vděčná, že to vše vydržela a drží. 

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#14 Re: Re: přesně tak, mám dosti podobne smýšlení. Eva je zlatá, hodně od ní čerpám. Dělá to moc dobře

2025-06-17 08:10:41

Nik Sim

#15 Re: Re:

2025-06-17 08:13:06

#10: Kamila Dvořáková - Re:  

Přesně tak. Poplácávání tam asi mělo být, místo potlačování po zádech .... Ten komentář a vaše odpověď, to je přesné, vystihující, bohužel ..... Vidím to kolem sebe, ale nic s tím nejde dělat. Upozornit na to, tak jsem ten špatný, který jde jakoby proti lidem zachraňující kočky. To, že je to přesně naopak, resp. je potřeba vidět trochu do budoucna, to nepochopí, nebo si to zachránci koček nepřipustí ....

Placená propagace

Tuto petici propagujeme 3000 lidem.

Zjistit více...