MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#170916 SPD - ŽUMPA A STOKA NEJHORŠÍHO ODPADU

2021-06-10 19:41

To je prostě přehlídka kriplů z psychiatrické léčebny : Pitomio debilotio jakožto pseudonipponský popelář zavrhnutý svou krkavčí matkou a przněný v děcáku. Posranec a zrůda Volnej- slintající a prskající prase, který je hnusně nenažraný a přisátý na byznysu s chudobou. Kožeňácký imbecil Foldýn slintající nad svou upoceností a opruzeninami a dávající jazyky. A tak by se dalo pokračovat do nekonečna. A abychom nezapomněli, duchem naprosto mdlé voličstvo této obskurní zločinné partaje, které patří spíše za elektrickou ohradu, aby nepáchalo velké škody typu hysterický Balda kácející stromy na koleje !!!! Ovar Ovarovič z Hradu měl v jednom pravdu, velká část tohoto čecháčkovského pronároda jsou imbecilové decimovaní chlastem, závistí a nenažraností.

Odpovědi

Bořivoj Pauk

#170917 Re: SPD - ŽUMPA A STOKA NEJHORŠÍHO ODPADU

2021-06-10 19:43:07

#170916: - SPD - ŽUMPA A STOKA NEJHORŠÍHO ODPADU 

Ano, přesně tak, naprostý souhlas. Tento dementní alkoholický vepřový pronárod si nezaslouží žádné slitování, je to ukázka toho nejubožejšího stáda, co jenom žere, chlastá, sere a hnusným smradem zamořuje vše okolo !!! Je to nejodpornější předobraz zkázy bachratého čecháčkovského vepřového postkomunismu, který se požere vlastní sobeckostí a tupostí navzájem, řka : ať chcípne sousedovic koza !!! A hlavně toto tupé hloupé stádo žere u koryt do kterého je úplně jedno, kdo sype : Puťa Puťa chrochty chrochty nááá nažer se ty vepříku čecháčkovský, tu máš říšské potraviny, eintopf, wurst, kalteplatte, nááá nažer se ty vepříku čecháčkovský, tu máš imperiální rudé žrádlo, boršč, kyjevski kotlet, bliny so smetanoj, nááá nažer se ty vepříku čecháčkovský, tu máš dračí žrádlo, kung pao, švej žužu, šunty od alibaby a hujáveje, krámy a hnusy nejhoršího kalibru. Však prasata čecháčkovský se hluboce klaní až k zemi u krví páchnoucích pařátů dračího císaře.

Bořivoj Pauk

#170918 Re: SPD - ŽUMPA A STOKA NEJHORŠÍHO ODPADU

2021-06-10 19:44:17

#170916: - SPD - ŽUMPA A STOKA NEJHORŠÍHO ODPADU 

Ano, bohužel tady žije neskutečná skvadra stvůr, zrůd, degenerovaných blbů, zemandrtálců a pitomiovců, rudochů a hnědochů, anonistů i pravičáckých hloupých sobců - prostě typische tschechische pówl a freneticky hýká a oslavuje své idoly - pekelnou čtveřici spolu se zbytky rudé chátry rudobelzebubů. Za takovej sprostej pówl bych nikdy nepozvedl zbraně na obranu. Mám rád tuto naší krásnou zemi českou, ale to co v ní bohužel přežívá za ksindl to je hrůza.Takovou krásnou zemi si oni nezaslouží, jen jí bezhlavě ničí, vykrádají, plení a plundrují, všechno je jim jedno a jen se cynicky řehní, jaký že to jsou borci, Tfuj Tfuj konzumní bachratý čecháčkovský prasata a prasnice!!!! Hlavně plnej břuch, narvanou lednici, nabušená rychlá fára, chytrolínské mobily a tablety, online lenivost a znuděnost, nezájem, lhostejnost, po nás potopa, že ?? Ještě, že tu přeci jen žijí i jiní skuteční příslušníci kdysi hrdého národa českého a nebojí se jít s kůží na ten vepřincovej trh marnosti mamonu a konzumu a bojují za staré dobré hodnoty po našich hrdých a statečných předcích.Těch si Já vážím nejvíce a za ty bych zbraně na obranu pozvedl.


Nepřihlášený uživatel

#170919 Re: SPD - ŽUMPA A STOKA NEJHORŠÍHO ODPADU

2021-06-10 19:45:55

#170916: - SPD - ŽUMPA A STOKA NEJHORŠÍHO ODPADU 

SPD-Pitomiovci debilotiovci - to je konstatování holého faktu a pravdy, že jedinci mdlého rozumu postižení digitální debilitou a vystrašení k smrti svými vůdci typu Ovara, Okradmůry, Kikiny a jiných zázračně spasitelských fýrerů - můžou dopadnout takto : jsa vystrašeni a zblbnuti do té míry, že buďto za 1) dostanou kolaps a infarkt ze strachu a konečně zdechnou !!!! či za 2) vystrašení a vybičovaní pitomiovskými bludy do extrému začnou kácet stromy na koleje a rozhazovat pseudovzkazy od tajemného Sorose a jeho imaginárních houfů z Mordoru. Okradmůra je svoloč prasečí nejhoršího kalibru a jeho tupé vepřoidní voličstvo patří do vyhnanství !! Na východ s nimi !!! Tam ať se nažerou hnoje a sraček a konečně chcípnou !!!!


Nepřihlášený uživatel

#171185 Re: SPD - ŽUMPA A STOKA NEJHORŠÍHO ODPADU

2021-06-21 12:39:36

#170916: - SPD - ŽUMPA A STOKA NEJHORŠÍHO ODPADU 

To je prostě přehlídka kriplů z psychiatrické léčebny : Pitomio debilotio jakožto pseudonipponský popelář zavrhnutý svou krkavčí matkou a przněný v děcáku. Posranec a zrůda Volnej- slintající a prskající prase, který je hnusně nenažraný a přisátý na byznysu s chudobou. Kožeňácký imbecil Foldýna slintající nad svou upoceností a opruzeninami a dávající všem jazyky. A tak by se dalo pokračovat do nekonečna. A abychom nezapomněli, duchem naprosto mdlé voličstvo této obskurní zločinné partaje, které patří spíše za elektrickou ohradu, aby nepáchalo velké škody typu hysterický Balda kácející stromy na koleje !!!! Ovar Ovarovič z Hradu měl v jednom pravdu, velká část tohoto čecháčkovského pronároda jsou imbecilové decimovaní chlastem, závistí a nenažraností.