MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#163783 fuj všem , kteří toto monstrum zvolili

2020-10-24 04:16

Země potřebuje rychle nového koronaministra. Zeman ale dává přednost šachům

Jsme uprostřed pandemie, lidé umírají a prezident se rozhodl vyškolit podhradí v politických hrách – dokonale chráněn před nebezpečím, v němž musí žít všichni ostatní.

iloš Zeman je stále nejlepším hráčem na české politické šachovnici. Že ale dostane chuť hrát partičku o ministra zdravotnictví i v situaci, kdy denně umírá na covid stovka lidí, zdravotníci melou z posledního, rozkládají se armádní lehátka v Letňanech a země je v hibernaci, bere dech i těm nejotrlejším.

Není pochyb, že dosavadní ministr zdravotnictví a šéf českého boje s pandemií Roman Prymula musí okamžitě odejít, protože nemůže po své bezrouškové eskapádě vyhlásit už žádné opatření, které by získalo důvěru veřejnosti.

Profesoru Prymulovi to také ještě v pátek ráno, když poskytoval rozhovor týdeníku Respekt, bylo evidentně jasné. Pak se jej ale v rozhovoru s premiérem zastal Hrad - a po poledni jsme si tak mohli poslechnout plukovníkovo zarputilé: Neodstoupím.

Premiér je vzteky bez sebe, protože během dalšího týdne asi nebude mít ve vládním týmu nikoho, kdo by alespoň s minimální důvěryhodností mohl veřejnosti sdělovat další opatření - sám předseda vlády se zdiskreditoval zářijovou bagatelizací viru, šéf krizového štábu Jan Hamáček je v karanténě a Roman Prymula se přes noc stal personou non grata.

Pokud má prezident rád tuto zemi, ještě snad své stanovisko přehodnotí, povalí svého koně na koronavirové šachovnici a nejpozději v pondělí ráno jmenuje od září už třetího kapitána potápějícího se covidového Česka.

Důvěra se propadla do sklepa

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#163822 Re: fuj všem , kteří toto monstrum zvolili

2020-10-25 09:37:20

#163783: - fuj všem , kteří toto monstrum zvolili 

      Prostě jen řekl jinými slovy, že je nevinný.

  Jakákoliv výměna ministra  už to moc nevylepší.  Teď už to půjde až do hořkého konce.