MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

#154729 Re: Re: Banderovská Ukrajina se může jít klouzat.

2019-12-02 16:09

#154726: - Re: Banderovská Ukrajina se může jít klouzat. 

To ti může být u prdele, čím si budou platit, bezcenné americké čerstvě natištěné papírky, původně pocházející z dob americké genocidy indiánů a černochů, to určitě nebudou. :D Zato tobě bude zima, rusofobní fašistický ksindle. A to je moc dobře. :DDD

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#154732 Re: Re: Re: Banderovská Ukrajina se může jít klouzat.

2019-12-02 16:30:54

#154729: - Re: Re: Banderovská Ukrajina se může jít klouzat. 

:-) bez russáků je mi už 30 let opravdu děsivá zima a před russáka bylo mým rodičům a prarodičům v Československu i Rakousko - Uhersku také děsivá zima  a předtím tu taky bylo bez russácké pakáže také děsivá zima :-). 

Je zvláštní, že jen s russáckou pakáži tu byla bída, smrad, okupace, zločinnost, znásilňování a vraždění, je to opravdu prazvláštní, že kam russák vkročí tam je bída, svrab, aids, zločinnost, znásilňování, vraždění.....

Ještě nikde na světě s russáckou pakáží nepřišla prosperita, svoboda, klid, mír, kultura, slušnost, mravnost. Je to zvláštní. Pokud o nějakém takovém místě víš, tak neváhej ani vteřinu a napiš o něm, rád si to o russácké pakáži přečtu. 

Zatím mám i já zkušenost, kde se objeví russácká pakáž, tam začíná obrovský problém v lepším případě nekultura, ubohost, uřvanost. Byly doby, kdy russácká pakáž jezdila lyžovat do Bormia, sjezdovky byly rázem velmi nebepečné, restarace hlučné a tak postupně přestali jezdit Italové, Češi, Němci i Rakušané a Poláci. 

Naštěstí dnes russák platí za jednu dolarovou americkou minci 65 russáckých bonů a tedy už nikam na západ nejezdí lyžovat a je klid. I do Bormia se vrátili Italové, Němci i Rakušané.