MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#154023 Re: Re: Re: Rektor Zima je dnes už obrovským problémem pro školu, o tom není pochyb....

2019-11-18 20:05

#154020: - Re: Re: Rektor Zima je dnes už obrovským problémem pro školu, o tom není pochyb.... 

Na tobě ale vůbec nezáleží. Už jen to, že vystupoval na konferencích STANu o lecčems vypovídá.

A kádruješ i uznávaného českého egyptologa a archeologa Miroslava Bártu, který letos obdrží národní ocenění Česká hlava.

 

 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#154026 Re: Re: Re: Re: Rektor Zima je dnes už obrovským problémem pro školu, o tom není pochyb....

2019-11-18 20:26:55

#154023: - Re: Re: Re: Rektor Zima je dnes už obrovským problémem pro školu, o tom není pochyb.... 

Hodnotím Bártovu přednášku na konferenci STANu ve Sněmovně, kde mluvil jako russácký trotl a spiklenecký teoretik.  Hodnotím jeho afinitu ke komunistovi a "kriminálnemu imigráčkovi" Andrejovi Burešovi Babišovi, považuji to za výraz jisté idiocie pana Bárty. To je vše.  Je mi naprosto lhostejno jaké ocenění dostane. Pokud nějaké dostane je to do velké míry degradace těch, kteří jej oceňují, neboť jeho jednání je krajně nekonzistentní. 

Vždělání je soulad morálky, kultury a znalostí - egyptolog Bárta je v tomto ohledu dokonce velmi nekonzistentní a takoví lidé by asi neměli být oceňováni, řekl bych, neboť je jejich jednání nekonzistentní. Vybral si sám, že bude předsedou správní rady vlivové organizace komunisty a ŠtBáckého donašeče. Já to považuji za neuvěřitelnou ubohost, kterou nemusel realizovat. Jeho jednání považuji za stejně prospěchářské jako kdysi vstup do bolševické partaje.