MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#154010

2019-11-18 16:37

Demokracie je v ohrožení. Ale ne v tom, o kterém nám tady vypráví pohádky Milion chvilek a podobní. Demokracie je v ohrožení ze stran Bruselu a politbyra, které tam sídlí, a je prostředkem pro plnění agendy, která evidentně pracuje proti svobodě a demokracii.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#154011 Re: Tedy ještě jednou, Evropská rada, která rozhoduje o všem, co se v EU bude dělat....

2019-11-18 16:59:06

#154010: -  

.....je složená z národních premiérů, Rady ministrů složené z národních ministrů realizují to co Evropská rada rozhodla, ta je složená v drtivé většině z přímo zvolených poslanců (premiér je v drtivé většině také přímo volený poslanec). Evropská komise se stará o ty činnosti, které jsme se v rámci EU rozhodli přenést na centrální úroveň, není toho zatím mnoho, ale existují takové činnosti, hlavní činností EK je dodržování smluv, které jsme si za desetiletí v rámci EU uzavřeli a jsou dnes shrnuty do Lisabonské smlouvy, další činností EK je standardní příprava textace zákonů EU o jejichž realizaci rozhodla Evropská rada. O všem co rozhodne Evropská rada, Rady minisrů a Evropská komise rozhoduje Evropský parlament a následně parlamenty národní. 

Tedy kde tam ty nebetyčný Miloše Zemana střižený ŠtBákem Burešem vidíš nějaké "politbyro"? Není to náhodou tak, že ani netušíš, jak administrativa EU funguje a že jsem to také my, kdo jí řídíme? 

Je velmi smutné, že ses rozhodl být kreténem a seš kreténem. 

Zjednodušující analogie - Evropská rada je vrcholným výkonným orgánem EU ve struktuře Rad ministrů. Administrativu tvoří Evropská komise, která má v omezené části výkonnou pravomoc - přenesené pravomoci do centa a smlouvy mezi státy. Vše schvaluje přímo volený Evropský parlament a drtivou většinu také národní parlamenty. 

Je to snad pochopitelné i pro takového kreténa, jakým chceš být, řekl bych. Kde tam vidíš i jen náznak nedemokratičnosti, i jen náznak nějaké totality? I ten idiot ŠtBák Andrej Bureš Babiš chtěl rozhřešení z jeho ŠtBáckého donašečství u soudu v EU, kterého se mu logicky nedostalo a je to tedy jak by se dalo od takového nomenklaturního bolševičkého šaška očekávat, ŠtBácký donašeč v plné parádě. 


Nepřihlášený uživatel

#154012 Re: V ČR demokracii ohrožují jako vždy komunisté a náckové, tedy totalitně smýšlející a jednájící

2019-11-18 17:09:57

#154010: -  

....zločinci. Je to jejich základní vlastnost, že usilují o zničení demokracie. Andrej Bureš Babiš je komunista a stejně tak Miloš Zeman je komunista s nacistickými projevy, jednáním, lidmi kteří jej obklopuji. Dalším je komunista i se současnou průkazkou shodou náhod také StBácký donašeč jako Andrej Bureš Babiš jedná se o soudruha Filipa a pak je tu soukmenovec Pitomío Okradmůra, který si z rasity, antisemity a nácka Staníka udělat tajemníka jeho neonacistické strany pro debily.