MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#150749 Re: Re: Muslimské město s muslimským starostou... Evropan je naprostý retard!!!

2019-08-28 05:40

#150678: Evropan - Re: Muslimské město s muslimským starostou..

V roce 2018 bylo v Německu spácháno s použitím nože 4 100 zločinů. V roce 2017 jich bylo 3 700 a v roce 2008 před migrační vlnou „jen“ 400. Tato kriminalita je velmi často spojena s imigranty a jde o velmi otřesné případy. Africký imigrant například uřízl hlavičku malému dítěti…

Odpovědi

Evropan

#150759 Re: Re: Re: Muslimské město s muslimským starostou... říká Okamůra!

2019-08-28 10:24:52

#150749: - Re: Re: Muslimské město s muslimským starostou... seš naprostý retard!!! 

To, co tady popisuješ (resp. co popisuje Pitomio Okradmůra), se děje bohužel i u nás. Britové (nebo i Němci) si s tím poradí, ale bohužel naši "Pomáhat a chránit" jsou naprosto neschopní. Místo toho chodí demonstrovat před švédskou ambasádu kvůli smyšleným zločinům ve Švédsku nebo dělají jiné pitomosti, když musí před veřejností chránit neobvykle nepopulárního prezidenta a premiéra.

Policajti se snaží od své neschopnosti odvádět pozornost tím, že opakovaně upozorňují na zločiny utečenců v západní Evropě. Jsou tak vychováni, protože oni nebo jejich nadřízení ještě často pamatují podobné postupy z doby komunismu, kdy západní Evropa byla zlá a východ byl téměř dokonalý. Nic na tom nezměnilo ani to, co za zvěrstva páchali "naši bratři" na Balkáně.

Kdyby náhodou neutekla dívka z karavanu tří mužů na Hodonínsku, udělali by si z ní sexuální otrokyni a bůhví, co by se s ní mohlo ještě stát. Žádní emigranti ani cikáni, ale "slušní občané", že?

https://www.brnenskadrbna.cz/krimi/tri-muzi

K jiné vraždě došlo toto pondělí okolo šesté hodiny v jednom z bytů v pražské Šlikově ulici. Žena tam ubodala teprve devítiletého chlapce, podle mluvčího policie vlastního syna. Pak se pokusila o sebevraždu.

https://www.expres.cz/praha-vrazda-ditete

A nezmiňuji hrůzně velký počet případů, kdy dítě usmrtí psi. To se neřeší vůbec, protože často je to usmrcení v rámci rodiny. 

A od toho všeho chceš ty, ubožáku, odvádět pozornost tím, že řešíš migranty někde v Británii, o které ses doslech teprve před pěti lety? Kopírovat sem Okamůrovo slinty je nechutné. Jako příznivci Strany pro Debily ti to ale asi nevadí.

 

Evropan

#150762 Re: Re: Re: Muslimské město s muslimským starostou... pošlete tam Pitomia!

2019-08-28 10:34:38

#150749: - Re: Re: Muslimské město s muslimským starostou...  

V Londýně je starostou muslim. Možná by stálo za to tam poslat Pitomia, aby získal praxi ... a nebo aby si ho tam nechali. Seznam všech možných zvěrstev, které na něm mohou provozovat, rád poskytnu.