MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#150695 Re:

2019-08-26 23:52

#150682: -  

Allister Heath v eseji "EU je falešná demokracie" napsané pro deník The Telegraph poznamenal:

"Děkuji vám, eurokraté, že se nepřetvařujete. Nejlepším lékem na eurofilii je pohled na velké unijní ryby, jak ve svém přirozeném prostředí kšeftují mezi sebou a přitom kašlou na demokracii, odpovědnost a dokonce i na obyčejnou morálku."

"V několika posledních dnech jsme sledovali trhák: byli jsme svědky vzácných záběrů tajného procesu, který bez špetky ohledu na veřejné mínění vynesl do důležitých funkcí v Bruselu a ve Frankfurtu druhořadé aparátčíky."

"I umírnění Britové se změnili v zuřivé zastánce brexitu, když si zděšeně uvědomili šokující propast mezi vládnoucími elitami a obyvatelstvem EU."

"Sledovali jsme všechno, co je na EU špatné: dohodu Francie a Německa, dnes již obvyklé převálcování menších zemí a zejména východních Evropanů a ústavní převrat, který odsunul stranou (bezzubý) Evropský parlament. Mnozí z nové generace vedoucích představitelů EU měli v minulosti problémy se zákonem, které by v USA nebo ve Spojeném království zaručeně ukončily jejich politickou kariéru. Mnozí z nich se nadšeně angažují v projektu vybudování "Spojených států evropských" a "evropské armády" (a stále nám o tom lžou, jak když tiskne). A pak je tu ten zpěv Evropské hymny, i když nám po odmítnutí evropské ústavy slibovali, že tato hymna nebude zavedena."

"Ačkoliv EU převzala některé demokratické obřady, je přesto nestydatým podvodem a vždy jím bude. 

Jorge Valero si ve svém článku publikovaném na evropské mediální platformě Euractiv postěžoval:

"Po pěti dnech summitu a stovkách hodin telefonátů, schůzek a jednání v zákulisí se Evropská rada dohodla na kandidátech pro vrcholné pozice EU. 'Bílý kouř ', který vystoupal z budovy Evropské rady, však je pro tyto kandidáty i evropský lid předzvěstí bouřky."

"Z rozdělování vrcholových postů, které proběhlo 2. července 2019, vzešlo několik vítězů, evropská demokracie však mezi nimi nebyla ani náhodou."

"Ursula von der Leyen, Charles Michel, Josep Borrell a Christine Lagarde mají dobré důvody si otevřít šampaňské a připít si na své nečekané povýšení na předsedkyni Evropské komise, předsedu Evropské rady, vysokého představitele EU a prezidentku ECB."

Odpovědi

Evropan

#150697 Re: Re:

2019-08-27 05:15:40

#150695: - Re:  

Ano, poděkujme našemu eštébákovi, že se vrchovatou měrou na tomto podvodu podílel společně s dalšími představiteli V4 a místopředsedou italské vlády.