Poslanci a senátoři, zastavte Miloše Zemana

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#76 Re: Re: Re: Re: Re: Re: ZEMAN

2018-12-27 09:14

#75: - Re: Re: Re: Re: Re: ZEMAN 

Já se jen bavím, jak o Vánocích, kdy normální lidé slaví svátky, se ty aspol. marně vztekají. Většina národa Zemana demokraticky zvolila, a vám nezbývá nic jiného, než sepisovat tyto nenávistné petice, a marně doufat, že něco změníte, ale jak říká váš křivohubý guru: "Je to marné, je to marné, je to marné". Tak se tu dál užírejte vzteky, až vám praskne cévka, a budou vás tahat na kriplkáře:-) Tam ostatně patříte už teď:-)

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#77 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ZEMAN

2018-12-27 09:39:41

#76: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: ZEMAN 

Jak jsi mohl Zemana "demokraticky zvolit" když ani nevíš proč jsi ho volil?

Co to bláboliš za naprosté nesmysly? Co je nejděsivější, neví to dokonce ani nikdo z těch, kdo ho "demokraticky volili". Nikdo a nikdy nebyl schopen říci jediný demokratický důvod, proč zloděje stovek miliard, lháře, oplzlého idiota Miloš Zemana ovládaného alkoholismem, russáky a číňany volil.  

Zeman porušoval volební zákon tak, že to musel konstatovat Nejvyšší správní soud v rozsudku který najdeš pod značkou vol. 39/2013. 

Tedy Miloš Zeman porušoval volební zákon lhaním o sobě, politických oponentech i financováním kampaně. Tedy Miloš Zeman jednal jako Gottwald či Hitler není žádný rozdíl mezi jeho jednáním a jednáním Gottwalda a Hitlera a víme dnes velmi dobře, jaké konce "demokratické zvolení" Gottwalda i Hitlera mělo. 

Dnes je navíc naprosto jisté, že Miloš Zeman ničí tuto zem stejně jako Gottwald a stejně jako Husák. Je naprosto zřejmé, že je Miloš Zeman russko čínským trotlem a k tomu je tu obelhané velké množství lidí, kteří vůbec netuší, proč Zemanovi dali hlas. 

To, že Miloš Zeman záměrně pronáší ty jeho bláboly o Vánocích, aby se na ně do Nového roku zapomnělo, to je skutečně smutná realita tohoto zloděje, lháře a russko čínského trotla, vlastizrádce a velezrádce, to máš naprostou pravdu, že nás zločinec Zeman opravdu zbytečně o Vánocích obtěžuje.

Mimochodem Mosteckou uhelnou společnost kradl Miloš Zeman o prázdninách 28.7.1999 a první interpelace k této věci se tedy odehrály až dva měsíce potom, že Miloš Zmean MUS občanům ukradl.

Proč o tom KGBák Miloš Zeman nestoudně ve volební kampani lhal, je dnes více než zřejmé.