MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#140891 Re:Spáchal jste trestné činy pomluvy a vyvolávání nenávisti proti skupině obyvatel...

2018-11-04 11:26

#140889: - 

V pořadu Historie CZ historikové toto vyvraceli, udávání a kolaborace u nás byla rozšířená méně, než v jiných Němci okupoovanych zemích, nebo než v samotném Německu. 

 

Dnes takoví udavači udávají na internetu a říkají si při tom elfové, Hate free, proti projevům nenávisti a podobné organizace hlásící se k Václavu Havlovi, multikulturalismu, pražské kavárně, či popřevratové banderovské nacistické Ukrajině..

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#140893 Re: Re:Spáchal jste trestné činy pomluvy a vyvolávání nenávisti proti skupině obyvatel...

2018-11-04 12:07:31

#140891: - Re:Spáchal jste trestné činy pomluvy a vyvolávání nenávisti proti skupině obyvatel... 

V kterém pořadu historie CZ se to mělo stát - trochu pochybuji o tom, že by v pořadu historie cz někdo vyvracel, že se na území protektorátu udávalo? Vzpomínám si na pořad, který řešil předválečný antisemitismu, profesní organizace např. právníků vylučovali Čechoslováky s židovskou národností s profesní činnosti a to tu ještě ani nebyl Hitler. 

Míra udavačství jistě mohla být totožná s mírou udavačství v jiných zemích, byť se obávám, že koncentrační tábory vznikaly právě ve východních zemích, protože míra tolerance k takovému jednání byla u obavatelstva daleko větší. 

Např. ve Francii, Belgii a dokonce i Itálii koncentrační tábory natož vyhlazovací koncentrační vzniknou nemohly, vyvolaly by okamžitou reakci, informovanost o tamních zločinech by byla okamžitá