MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#128977 Re: Re: Re: Re: Pan profesor Drahoš by byl daleko lepším prezidentem!

2018-04-04 13:44

#128975: Evropan - Re: Re: Re: Pan profesor Drahoš by byl daleko lepším prezidentem! 

Asi proto, že nejsme jedna a táž osoba, ten odkaz jsem dával já, když jsem si tu přečetl tvou hlášku, že onen rektor neexistuje, tak jsem si to našel, abych si ověřil, jestli je rektor anonymní, jak jsi tu odpovídal na onen příspěvek. A nevím, proč by se měl odvolávat na Aeronet, to co tam říká právě už před tím psal Aeronet, o to šlo.

Odpovědi

Evropan

#128979 Re: Re: Re: Re: Re: Pan profesor Drahoš by byl daleko lepším prezidentem!

2018-04-04 14:42:53

#128977: - Re: Re: Re: Re: Pan profesor Drahoš by byl daleko lepším prezidentem! 

Reagoval jsem na odkaz, který končil větou : Rektor z univerzity na České televizi škoval moderátora, když zopakoval stanovisko Aeronetu. V odkazu na Českou televizi není o sračkonetu ani slovo, a navíc o rozhovoru s panem Kučou ze 17. března se tu již diskutovalo. Pan Kuča dával obecnou informnaci, že výzkum látek na principu novičoku se dělá ve více zemích, ale prozatím nikdo oficiálně neví, o jakou konkrétní verzi novičoku se jednalo při útoku ve Velké Británii.

Pan Kuča se na sračkonet neodvolával ani neopakoval žádné stanovisko tohoto propagandistického webu, a to jsem rozporoval. Hledám toho rektora české univerzity, který se v České televizi odvolával na sračkonet. Pan Kuča to nebyl. Takže znovu a lépe!