MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

המוסד למודיעין ולתפקידים מיוחדים
Nepřihlášený uživatel

#126624 Re: Re: Re: Re: Re:

2018-02-25 16:58

#126586: - Re: Re: Re: Re:  

Jaktože to nemá s holokaustem nic společného, ty nacistická svině? Ty jsi skončil! Popírat holokaust a zlehčovat nacistické zločiny nebudeš!

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#126625 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2018-02-25 17:06:04

#126624: המוסד למודיעין ולתפקידים מיוחדים - Re: Re: Re: Re: Re:  

Co se týče masovosti vyvražďování, jsou ruští komunisté a jejich dnešní pokračovatelé v Kremlu neskonale horší, než nacisté z Německa. 

Důvodů je mnoho - vraždí už 100 let (gulagy byly předobrazem vyhlazovacích táborů nacistů) a to po celém světě i uvnitř CCCP. Počty obětí jsou děsivé.  Jen z ČR odvlekli 70 000 Čechoslováků do gulagu při první okupaci v roce 1945 (70 000 Čechoslováků přitom zahynulo po celém světě aktivním odporem vůči nacistům během celé II. světové války), následně ČSSR okupovali 22 let, což je naprosto šílené a nepoměrně delší okupacen než okupace nacisty a to i co do počtu okupantů, neb russáků zde bylo 500 000. 

Komunismus se od nacismu liší jen způsobem získávání zdrojů. Extrém je jen jeden, komunismus je extrém levicový protože používá "levicové" nástroje na ožebračování obyvatel, nacismus je extrém pravicový, neboť používá nástroje na ožebračování obyvatel "pravicové". 

Důsledky komunismu jsou tedy děsivější z důvodu dlohodobého trvání komunistických režimů. V Rusku dnes ovšem komunismus přešel v nacionalismus či nacismus. 

Tedy konstatování, že komunismus je ve svých důsledcích horší než nacismu je konstatování faktu, důvodem je i doba trvání celosvětového komunistického vražedného hnutí i dřívější doba vzniku odporné komunistické totality.  

Na druhou stranu je naprosto zřejmé, že obě hnutí jsou stejně odporná, obdobně vražedná a obdobně destruktivní. Děsivé je, že se ruský komunismus dnes přerodil v nacionalismus či nacismus a tedy byla potvrzena teorie, že nacismus je jen jiná fáze komunismu a přestavitelé volně přechází mezi komunismem a nacismem, jak se jim to hodí viz. jednání např. Miloše Zemana a jeho tykání si s T.Okamurou, který se minimálně projevuje neonacisticky, viz. podaná trestní oznámení. 

Vytvářet dojem, že komunismus zvítězil nad fašismem či nacismem je jednoznačně popírání komunistického genocidia a tedy je to jednoznačně tvá parketa, navíc ruští komunisté velmi čile kooperovali s Německem od roku 1922 smlouvou z Rapallu, kdy tím Německu umožňovali porušovat Versailleskou smlouvu. Kooperace pokračovala i po nástupu Hitlera k moci, kdy vrcholem byla společná okupace Polska a odporné masové vraždění Rusů v Katyni, kde povraždili více jak 20 000 lidí - polskou inteligenci, spáchali tím genocidu polského národa.