MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#125332 Re: Re: Re: Únor 2018 bude konečně porážkou zasranýho havlismu-debilismu!

2018-02-12 18:44

#125329: - Re: Re: Únor 2018 bude konečně porážkou zasranýho havlismu-debilismu! 

-židovsko-křesťanská kultura

ne nebyla, ale v Evropě bude islamisty za krátkou dobu nejspíš vyhlazena na dobro.

Chceš snad říci, že vy komunisté jst nekriminalizovali vyznávání židovství a křesťanství či jakákoliv další náboženství? Představy o Evropě si nech na schůze neonacistické SpD, tvá neznalost islámu v Evropě je zásadní, přestože je potřeba říci, že 1,5 mld. lidí islámu si svůj svět řídí po více jak tisíc let sami a co je zásadní, nikdy nevygenerovali to co vy ateisté gulagy a vyhlazovací tábory a to dokonce i když k tomu započteš ateistické sekty, který se tváří, že jsou "islám". 

-byla zničena jazyková, technická a podnikatelská vzdělanost občanů této země

k tomu došlo zejména po roce 1989

V roce 1989 se vskutku zoufale učila angličtina až na vysoké škole. Na středních školách učila povinně ruštině, absurdní. 

V roce 1986 se práce z programování na FEL ČVUT "děrovala"!!!!!! 1987 byla "síť" počítačů IQ 150. Absurdní.

-bylo zničeno školství s tradicí už od Rakouska-Uherska

za socializmu zde bylo poměrně kvalitní školsví, které je dnes devastováno vlivem zahraničních proinkluzivních neziskovek, norských fondů a dalších multikulturních projektů zacílených k totální likvidaci českého národa.

Jak mohlo být školství za socializmu "poměrně" kvalitní, když bylo ovládáno komunistickou pakáží, která např. dětem tvrdila, že starý a nový zákon jsou pohádky a že Ježíš Kristus, či Mojžíš nebyly historicky doložené postavy? Desatero jako základ zákoníků a to i těch debilních komunistických dokonce nebylo ve školství zmiňováno vůbec, natož principy vlastnictví jak se vyvíjely během staletí. 

-bylo zničena administrativa státu, která také pocházela od Rakouska-Uherska

administrativa, pocházející z období Rakouska Uherska se sama podílela na své zhoubě, zvláště tím, když někteří ouřadové kolaborovali z nacisty.

Komunisté ve správě státu za války se skutečně podíleli na zločinech nacistů, to otec Klausové Miština předvedl dostatečně, to je takový prototy komouše, to máš naprostou pravdu. Nebyla to ale zdaleka většina administrativy.

-došlo dokonce k dvacelité okupaci russáky

díky níž mnoho lidí prožilo šťastné a bezpečné dětství, kdy nehrozilo, že vás znásilní migrant na koupališti a soud ho málem ještě osvobodí, protože chudák migrant nepoznal, že dítě nechce sex, protože si díky jazykové bariéře nerozuměli .

Ona "bezpečnost" je jen tvá dětská představa, že bylo vše bezpečné. Komouš nás celou dobu strašil tím, jak nás chtějí ti imperializsti ze západu zavraždit, russáci tu měla jaderné zbraně a především prováděli masivní teroristickou činnost na západě, abyste mohli vykládat, jak tady bylo bezpečno. 

-došlo k politickým vraždám, krádežím majetku nedozírné hodnoty, ukradení svobody....

jednoduše byl některým opravdu nenažraným parazitům spravedlivě zatnut tipec

:-)

Byli vyvlastněni všichni. Vše bylo komunisty ukradeno a zdevastováno - "nenažraný parazit" je každý člověk v ČSSR. 

Nehraj si na hlupáka, zůstane ti to. Tvé "argumenty" jsou demagogie, kterou ničím nejsi schopen doložit, neboť bohatství Československa logicky tvořili lidé podnikaví - tedy podnikatelé ne komunistická pakáž, která žije v představě, že cosi tvoří, přitom netvoří a nikdy netvořili vůbec nic, i za bolševika tu hodnoty tvořili lidé mravní ne komunistická pakáž, neboť se lidé mravní nemohli dívat na to, co tu komunistická pakáž dělá, což je vyjádřeno např. tím že stát neměl prostředky ani na to, aby si koupil pořádné počítače. 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#125336 Re: Re: Re: Re: Únor 2018 bude konečně porážkou zasranýho havlismu-debilismu!

2018-02-12 19:17:45

#125332: - Re: Re: Re: Únor 2018 bude konečně porážkou zasranýho havlismu-debilismu! 

    Trčíš pořád kdesi v minulosti a přehlížíš problémy dneška. Hlavní hrozbou jsou úchylové, kteřé k nám díky mechanizmu nynějšího či budoucího Dublinu mohou být bez souhlasu obyvatel Česka přemístněni. Nechceme tu africké zvrhlíky, co prcají malé děti do zadečku, ani takové co prcají do zadečku zvířátka. Argumenty o tom, že jsou u nás také nějací potenciálně úchylní Češi jsou nepřijatelné. O to je to právě horší, když by k nám chodili další nebezpečné osoby. I tak bude dost problémů s Romy, nebo s Ukrajinci, i s našimi českými úchyly. Západ se na zemích orientu dost v minulosti napakoval, ať si ten chlív řeší sám. Některé laskavosti doopravdy Skopčákům ani Frantíkům Češi nedluží. Naopak, v minulosti nás Frantík zradil a Skopčák obsadil.