MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Evropan

#125279 Re: Pan profesor Drahoš by byl daleko lepším prezidentem!

2018-02-12 06:10

#125277: - Pan Václav Havel byl doposud naším nejvýznamnějším českým státníkem! 

Jsem rád, že tě zaujal můj vzkaz, který se týká pana Václava Havla. Je to důkaz toho, že šlo o našeho nejvýznamnějšího prezidenta, který nejen dělal čest naší republice v zahraničí, ale měl dominantní roli i na naši vnitřní politiku. Bohužel Vašek Propiska ani Myloš Bumbál neudělali nic pro to, aby se tomuto nejvýznamnějšímu českému prezidentovi byť jen přiblížili.

Pokud o tom se mnou chceš diskutovat, tak se tomu samozřejmě nebráním.

Odpovědi

Pravda o zrůdě

#125280 Re: Re: Pan prezident Zeman bude opět dobrým prezidentem! 

2018-02-12 08:25:21

#125279: Evropan - Re: Pan prezident Zeman bude opět dobrým prezidentem! 

Je třeba si připomínat pravdu.

 

http://pravdaozrude.cz

 

Tyto stránky odhalují pravdu, jelikož není pravdou, to čím Vás média krmí. On Václav Havel byl podprůměrný dramatik, člověk který neměl v genech chuť k práci, sexuální deviant, jelikož se rád ukájel i na mužích, cože se oněm veřejně vědělo v době disentu a taky to byl velmi kvalitní alkoholik. Dnes se z něj snaží propaganda vyrobit boha, ale on byl jen člověk. A ne dobrý člověk, ale závistivý, hamyžný a pyšný. Byla to veš, která byla na nás nasazena, aby nás jako národ zničila.

Havel byl špatným člověkem, ovšem po jeho smrti mohlo by být vše zapomenuto a odpuštěno. To ovšem není možné, jelikož po planetě chodí devianti, kteří se z něj snaží vytvořit boha, či modlu, s tím, že Havel je věčný. Těmto duševně chorým jedincům, kteří schvalují lži, nenávist, zlodějiny a schvalované vraždy Havla se říká havloidé.

Havloidé jsou lidé, kteří Vás přesvědčují o jejich pravdě za naše peníze. Jsou to parazité a devianti, kteří milují mrtvolku podprůměrného posledního prezidenta komunistického Československa.

Navíc tyto stránky musely díky nenávistnému útoky a pokusu o cenzuru, jako i zatajení pravdy, být přesunuty z původní domény na tuto, jelikož na nás zaútočila nějaké Veš z Krnova.