MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

#118945 To mají soukmenovci Staník s Tomiem Okamurou fakt ale fakt blbý.....

2017-11-13 19:59

O Marksové nepochybuje bývalý předseda sněmovny Jan Hamáček. "Výroky pokládám za skandální. Pokud vím, tak u útoku byla řada svědků, kteří jasně hovořili o tom, jak to bylo a kdo byl v jaké kondici. Paní ministryně přišla z jednání a naopak ve složité situaci byl pan Staník. Určitě to budeme řešit dál," řekl Hamáček.

....opravdu ohne sranda. Tomio to schvaluje svými výroky, dokonce napadá oznamovatele trestného činu. Vypadá to že se nebude řešit jen vydání Babiše a Faltýnka, hned jak se Sněnovna ustaví, ale bude se také řešit vydání Tomia Okamury, přičemž Staník tou dobou už bude ve vyšetřovací vazbě, aby nemohl ovlivňovat svědky, neb sazba je 12-20 let nepodmíněně - logicky a ministerstvo vnitra navíc spustí proces zrušení registrace politické straně SPD, neb trestný čin velmi pravděpodobně skutečně spáchaný provedl tajemník strany. 

Před třemi dny jsem psal, že pitomci, které přivedl Tomio do Sněmovny jej dostanou do obrovského průšvihu, ani ve snu by mne nenapadlo, že už vlastně tou dobou v průšvihu byl. Teď už Tomio bojuje vyloženě o holé živobytí, se 180 mega za poslance už se loučí a ví to velmi dobře. 

(1) Kdo v úmyslu zničit úplně nebo částečně některou rasovou, etnickou, národnostní, náboženskou, třídní nebo jinou podobnou skupinu lidí

a) uvede příslušníky takové skupiny do takových životních podmínek, které mají přivodit jejich úplné nebo částečné fyzické zničení,
b) provede opatření směřující k tomu, aby se v takové skupině bránilo rození dětí,
c) násilně převádí děti z jedné takové skupiny do druhé, nebo
d) způsobí příslušníkovi takové skupiny těžkou újmu na zdraví nebo smrt,

bude potrestán odnětím svobody na dvanáct až dvacet let nebo výjimečným trestem.
(2) Stejně bude potrestán, kdo k činu uvedeném v odstavci 1 veřejně podněcuje.
(3) Příprava je trestná.

Co asi bude říkat Staník u soudu, "byl jsem opilý, nic si nepamatuji, za to mne přece nemůžete odsoudit". Miloš Zeman si u soudu také na nic nemůže přes jeho "fotografickou paměť" vzpomenout. Vždycky má shodou okolností okno, alespoň doposud tomu tak vždy bylo :-). 

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#118977 Re: To mají soukmenovci Staník s Tomiem Okamurou fakt ale fakt blbý.....

2017-11-14 13:23:34

#118945: - To mají soukmenovci Staník s Tomiem Okamurou fakt ale fakt blbý..... 

....dnes nic nového o komunistickém snbákovi Staníkovi a jeho ochránci Tomio Okamurovi?