Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#14557 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Andrej Babiš vstupuje do role státního manažera, vládu chce sestavit z odbor

2017-10-27 01:09

#14556: - Re Andrej Babiš vstupuje do role  

     

     Výše zmiňované Kalergiho sabotérství, nenávist vůči Evropanům,  tj. evropským domorodcům, demokratický deficit, resp. úplná nekvalifikovanost  ohledně demokracie, je jasně patrné i v současných praktických postupech Evropské unie, kam přitáhlo z Panevropské unie.

       Něco to říká i o kvalitách výše  zmíněných  význačných  členů Panevropské unie. Jejich apriorní averze k demokracii, či snad jejich úplné nepochopení trvalé užitečnosti demokratických principů v praxi, je těžce diskvalifikující. Znamená mimo jiné i to, že ve skutečnosti nemohli vykonat pro Evropany nic dobrého. Ani nechtěli. A nemohou ani dnes. Ani nechtějí.

       

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#14561 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Andrej Babiš vstupuje do role státního manažera, vládu chce sestavit z o

2017-10-27 09:05:41

#14557: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Andrej Babiš vstupuje do role státního manažera, vládu chce sestavit z odbor 

      Podle Kalergiho tedy za válku mohli jacísi evropští domorodci, které je nutné zpacifikovat stůj co stůj. Nevědí nic lepšího, než pobíhat v uniformě, schovávat kratší ruku za zády, stavět si drahé železné luxusflotte. Seberte jim to železo, určitě z něj hodlají lít Tlusté Berty.

      To muselo  některé specialisty na způsobování katastrof, vyhnané po WWI z jejich zemí pro všeobecnou  nezodpovědnost, vyloženě nadchnout.  Spolčili se a začali si říkat unie.  Proč? Přece aby byl mír, ne.

        Když předchozí pokus dosáhnout téhož válkou nevyšel.

       Jako když zloděj křičí chyťte zloděje.